LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli och Anders Jensen öppnar restaurang – nya Rummel

22 aug, 2023 
Frida Eklöf
Charlotte Perrelli har tagit ett minst sagt oväntat karriärbeslut i dagarna.
På Instagram avslöjar hon nämligen att hon och maken Anders Jensen öppnar en restaurang tillsammans.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 48, och maken Anders Jensen, 46, har levt tillsammans i över tio år. Det var efter att Anders tog initiativet till att träffas via ett meddelande på Facebook som paret fann varandra.

Under dessa tio åren har Charlotte och Anders hunnit gifta sig och skaffa sönerna Adrian och Alvin ihop. Från ett tidigare äktenskap har Charlotte även sönerna Angelo och Alessio.

Charlotte Perrellis oväntade karriärbeslut – ska öppna restaurang

Charlotte och Anders har många bollar i luften, de båda två har minst sagt lysande karriärer.

Och de har fått lön för mödan då makarna idag äger flera villor som rör sig i miljonklassen. I dagsläget äger de tre stycken villor som ligger i Djursholm i Stockholm, Marbella i Spanien och uppe i Åre.

De ligger inte heller på latsidan när det kommer till nya projekt, nu avslöjar nämligen Charlotte på Instagram att makarna ska ge sig in i helt ny bransch tillsammans, ingen mindre än restaurangbranschen.

Annons

”Vi har blivit med restaurang!!! Nyöppnade RUMMEL. Anders och jag har tillsammans bildat ett investmentbolag och känner att vi vid sidan av våra arbeten vill göra något passionerat där hjärtat får styra våra projekt. Detta är ett otroligt roligt sådant och vi är både glada som får möjligheten att vara med på detta tåg men också Såå tacksamma.”, skriver Charlotte på Instagram.

Anders Jensens lyxgåva till Charlotte Perrelli

Det är inte det enda som händer i makarnas liv, för bara några dagar sedan slog Anders på den stora trumman och överraskade Charlotte med en bil.

”Ibland måste man få skämma bort sin fru”, skriver Anders på Instagram.

Bilen är en BMW 8-serie Cabriolet, närmare bestämt en 850. Enligt BMW:s hemsida ligger en ny sådan bil på från 1 512 100 kr. Bilen är en cab, det vill säga att det är möjligt att fälla ner taket. I många cabade bilar kan ljudisoleringen vara ett problem, men BMW 850 är kända för att ha bra ljudisolering på suffletten och det räcker med en enda knapptryckning för att den ska fällas ned eller upp på 15 sekunder. Denna funktion funkar i upp till 50 km/h.

BMW beskriver själva den här bilen som att den har en "smidighet värdig en sportbil".

Charlotte Perrelli visar stolt upp den nya bilen!

Det går minst sagt bra för både Anders och Charlotte just nu!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons