LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrelli får inte ta del av Anders Jensens miljoner

29 jan, 2024 
Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli lever ett liv i lyx.
Men hur skulle de dela upp alla miljontals kronor och bostäder om de valde att skilja sig?
Hänt har tagit del av makarnas äktenskapsförord!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”Brand logo
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”

Charlotte Perrelli, 49, är en av våra mest folkkära artister och har släppt en hel del hits genom åren. Hon har dessutom vunnit Melodifestivalen två gånger, både 1999 och 2008.

Då och då får vi se Charlotte i olika tv-sammanhang, där hon ofta är bjussig och delar med sig av både det glada och tuffa i livet. Nu senast var hon med i David Hellenius, 49, intervjuprogram Hellenius hörna tillsammans med maken Anders Jensen, 47.

Så ser Anders Jensen och Charlotte Perrellis äktenskapsförord ut

Anders och Charlotte ser ut att vara väldigt lyckliga ihop, men hur skulle det bli om de gick skilda vägar?

I samband med att de gifte sig skrev de på ett äktenskapsförord där det står att allt som de tar med sig in i äktenskapet ska förbi den makens enskilda egendom. Om de skiljer sig behåller alltså Anders och Charlotte alla pengar och fastigheter som de hade innan samt som förvärvat under förhållandet.

De har inte något gåvobrev eller andra tillägg till äktenskapsförordet.

Miljonerna och lyxhusen – så lever Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Vad äger Charlotte och Anders då? Det är inte lite pengar och fastigheter i det äktenskapet! Båda två är väldigt framgångsrika i sina respektive yrken, Charlotte med sin musik och Anders Jensen är VD för Ryds bilglas.

Annons

Enligt uppgifter från Skatteverket, som Nyheter24 tagit del av, hade Anders Jensen en fastställd förvärvsinkomst på 2 934 795 kronor år 2020. Delar man det på tolv, skulle det bli en månadslön på runt 250 000 kronor. Det året hade Anders även ett överskott på kapital på hela 107,9 miljoner kronor. Inte illa!

Charlotte Perrelli och Anders Jensen äger flera fastigheter. De har sin bas i Marbella, där de för ett par år sedan köpte ett nytt hus efter att ha sålt den tidigare bostaden för hela 69 miljoner kronor.

Familjen åker då och då till Åre där de har ett riktigt lyxigt semesterhus och de äger dessutom en enorm villa i Djursholm.

Charlotte Perrellis hus i Djursholm.P-O Sännås/Aftonbladet/TT

Så träffades Perrelli och maken – så gifte de sig

Anders och Charlotte träffades faktiskt via sociala medier, närmare bestämt Facebook. Han skrev ett meddelande till artisten, som inte var så taggad på att svara egentligen.

Annons

– Anders skrev till mig fast vi inte kände varandra och att vi inte hade träffats. Så frågade han lite försynt om vi inte skulle ses. Han tyckte vi verkade ha mycket gemensamt, men min första tanke var ”skulle inte tro det”, har hon förklarat i sin dokumentär Flickan från Småland.

Till slut bestämde de sig för att ses ändå och tur var väl det, för dejten har lett till både giftemål och barn! Det lyxiga bröllopet gick av stapeln 2015 på plats på slottet Chateau d'Esclimont, utanför Paris.

Charlotte och Anders bröllop i Paris.Karin Törnblom/TT

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons