ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli visar upp lyxhuset i Åre – se detaljerna

05 mar, 2023 
Charlotte och Anders
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har haft en sportlovsvecka präglad av skidåkning i Åre.
Kika in i makarnas lyxvilla här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nordman avslöjar bluffen i direktsändningBrand logo
Nordman avslöjar bluffen i direktsändning

Charlotte Perrelli och Anders Jensens kärlek spirar. Relativt nyligen sålde turturduvorna sin exklusiva villa i Spanien, och det blev ingen dålig försäljning då makarna gick med 20 miljoner i vinst. Nu håller de på att bygga ett nytt hus på solkusten. Familjen behöver större eftersom de blir allt fler, konstaterade Perrelli.

”Denna gång blir det customized för oss och alla får sitt på det sätt de vill ha det. Det här är en dröm för alla i familjen och vi skissar och väljer som om det vore julafton varje dag”, skrev Perrelli på Instagram då.

Förutom att semestra i Spanien syns även familjen ofta i Åre där de har ett lyxigt näste.

Charlotte Perrellis bilder inifrån lyxvillan i Åre – se detaljerna

Charlotte Perrelli och Anders har under Stockholmarnas sportlovsvecka synts njuta till fullo av familjetid och skidåkning i Åre. Deras exklusiva vinterstuga har stora sociala ytor för familjens sällskap och en spektakulär utsikt över hela Åre.

Annons

Under familjens skidvecka har Charlotte Perrelli gett sina följare en inblick i stugan om hur tillvaron ser ut.

Bildspelet visar familjens stora matsal och de gigantiska fönsterpartierna. Vi kan även skymta en flygel och specifika detaljer som olika huvudbonader och tavlor.

Är inte parets första hus i Åre: ”Gjorde en liten felkalkylering”

Det jämtländska paradiset är inte parets första. De byggde först ett hus som de inte blev nöjda över, dels på grund av utsikten och en liten felkalkylering som Perrelli beskrev det. Paret sålde då stugan för att istället bygga nytt.

”Vi är så sugna på att bygga lite större med fri sikt över fjället och Åresjön. Vi gjorde en liten felkalkylering med det hus som vi byggt nu och med det som byggts framför oss och inser att vi tappat så mycket av utsikten. Känns väldigt trist”, skrev Charlotte Perrelli då i sin blogg.

”Vilket landskap. Blir aldrig mätt på bergen, utsikten och den kuperade naturen. Här är såå vackert! Adrian redo för ett nytt åk!” skriver Charlotte Perrelli på Instagram.

FOTO: TT

Annons