Anders Bagges nya radioshow på Mix Megapol med Arantxa Álvarez

Anders Bagges nya radioshow

I hela 12 år har TV4-tittarna fått se Anders Bagge i Idol-juryn.
Nu byter TV4-profilen bana helt.
– Borde egentligen börjat med det för länge sen!, säger han.
503 Service Unavailable

Anders Bagge är en riktig Idol-veteran och har suttit i juryn sedan 2008 med endast ett avbrott år 2015. Efter en kort paus från programmet var Anders tillbaka bakom jurybordet igen 2016 och har sedan dess varit en självklar del av det populära TV4-programmet.

TV4-tittarnas kritik mot Anders Bagges beteende i Idol

I årets säsong har den folkkäre tv-profilen stött på en del kritik. Detta efter att vissa Idol-tittare anser att han har blivit mer sträng och hårdare i programmet.

Detta var något något som Anders Bagge valde att ge svar på tal när Hänt träffade honom under pressträffen inför fredagsfinalerna i Idol. Han förklarade då att han aldrig vill vara medvetet elak mot någon och att han endast är hård mot de personer som han vet klarar av det.

– Jag har väl inte varit elak? Nej men jag tror att jag bara vill ge dem extra lite push. Jag ska säga så här, jag är aldrig hård mot någon om inte jag vet att den klarar av det, sa Anders vid tillfället.

Anders Bagges nya radiojobb

Anders är en väletablerad tv-profil, men nu vänder han tvärt och är aktuell med sitt egna radioprogram på Mix Megapol!

FÖRFLUTET Därför känner du igen Fredrik i Idol

Maracas med Anders Bagge & co heter programmet som sänds varje fredag klockan 17-20 med repris på lördagar 14-17. Och vid sin sida har Anders Arantxa Álvarez, som syntes i tv redan 2013 då hon tävlade i Idol och ett par år senare återvände hon för att programleda Idol Extra. Tidigare har Arantxa varit programledare i både radio och TV.

Programmet Maracas & coMix Megapol kommer att bli en härlig start på helgen med en blandning av intressanta gäster, roliga tävlingar, Idol-snack och den bästa helgmusiken.

Radioprogrammet hade premiär den första oktober och i en intervju med Bauer media berättade Idol-profilen om glädjen över det nya kapitlet i sitt liv:

– Jag älskar radio och borde egentligen börjat med det för länge sen! Det ska bli riktigt kul att köra igång tillsammans med Arantxa, hon är snabbtänkt och har en otrolig charm och humor, sa Anders Bagge då.

LÄS OCKSÅ: Theo Wahlgren har brutit nyckelbenet – nu berättar Pernilla Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Hans Fahlén försvann helt efter åren på TV4 – så lever han idag

FOTO: Anders Wiklund/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!