ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Idol-Rosanna Kumerle avslöjar sanningen om Idol-castingen – Anders Bagges svar

09 sep, 2021 
ROSANNA KUMERLE, ANDERS BAGGE
Nu avslöjar Rosanna Kumerle att hon jagades av Idol-produktionen i flera år – men att när hon väl sökte till programmet fick hon fyra nej av juryn. För Hänt berättar nu både Rosanna och Anders Bagge om den förvirrade situationen.
Annons
Nu börjar Idolresan - se alla nyheter här!Brand logo
Nu börjar Idolresan - se alla nyheter här!

Idol 2021 är i full gång och den här veckan har juryn befunnit sig i Malmö för att hitta nya lovande talanger. En av dem som sökte var Rosanna Kumerle, som enligt juryn sjöng bra, men fick kritik för att hon inte hade känslan. Detta är något som upprört flera Idol-tittare.

Under veckans gång har det kryllat av tittare som ifrågasätter juryns beslut angående Rosanna.

Idol är antagligen uppgjort rakt igenom. Det är nog redan förbestämt vilka som ska gå vidare och inte - därför kom nog inte Rosanna med trots hennes fantastiska röst och artistiska utseende Då kvittar det hur bra man är, antar jag..”, skrev en person.

Det är både orättvist och diskriminering när man ger alla andra en chans men inte Rosanna”, kommenterade en annan.

”Juryn visade bara sin makt!!! De tyckte säkert att hon va för självsäker…jag rös, så duktig tyckte jag att hon va”, skriver en tredje.

Idol-Rosanna om att hon fick fyra nej från juryn

TV4-tittarna blev med andra ord riktigt upprörda efter juryns beslut att inte ta Rosanna vidare i tävlingen. Under en live-sänd intervju med Hänt berättar Rosanna om vad hon tror det berodde på att hon inte gick vidare.

Annons

– Jag tror inte att det beror på min röst eller nånting så, jag tror mer att det beror på hur jag är som person eller nånting annat. Vad vet jag inte, jag vet ju inte vad de tänker, men svenska folket har ju sagt någonting annat, säger Rosanna.

Anders Bagges ord om situationen

När Hänt når jurymedlemmen Anders Bagge berättar han däremot att deras beslut inte alls grundade sig i hur självsäker Rosanna var, eller att de skulle påverkats av varandra.

– När alla beslut tas så har man väl lärt sig nånstans genom åren att man har förlorat vissa som man tänkte "ah där gjorde man fel" men man är inte mer än människa och det är inte mer än så, säger Anders Bagge till Hänt och fortsätter:

– Det är ingenting som mig veteligen är uppgjort. Jag säger alltid som jag tycker, och försök få Kishti att bli påverkad. För såhär det är fyra stycken som tycker vad vi tycker, sen kan vi också ha fel. Men det är ingenting i Idol som är uppgjort, det kan jag säga dig.

Annons

Anders berättar också att det självklart finns vissa fall där juryn pratar med varandra efteråt och om det är något man inte tänkt på så kan man bli övertygad av de andra. Med Rosanna var det däremot ingen sådan diskussion.

– Vi hade ingen sån diskussion om Rosanna, inte vad jag kommer ihåg, säger han till Hänt.

Rosannas avslöjande om Idol-castingen: ”De kontaktade mig”

Under den livesända intervjun med Hänt reagerade tittarna på en detalj som Rosanna berättade. Castingen för Idol hade nämligen jagat henne i flera år för att hon skulle söka, och när hon väl gör det får hon nu fyra nej.

– Jag sökte faktiskt en gång när jag var 16 tror jag. Grejen är den att det var de från Idol som kontaktade mig. De har nog kontaktat mig fyra år i rad att jag skulle söka, men jag har sagt varje gång att jag inte är intresserad. Just för jag vet att det är mycket för tv:ns skull, säger Rosanna till Hänt och fortsätter:

– Så även inför det här året hade de hört av sig och frågat om jag inte skulle söka detta år.

Se live-intervjun med Rosanna här!

IDOL 2021

FOTO: TV4

Annons