TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Anders Bagges första ord om sorgen efter hunden Ebbas bortgång

07 sep, 2021 
https://image.hant.se/image-7617233?imageId=7617233&width=1320&height=1320&cropw=89.74&croph=100&x=0&y=0
Lovisa Ström
Anders Bagge
Tre dagar har gått sedan Johanna Lind Bagge och Anders Bagge berättade att deras älskade hund Ebba har somnat in.
Nu skriver Anders om den stora sorgen och saknaden.
”Kommer sakna dina tassar som följde mig”, skriver han.
Annons
6 svenska kändisar som älskar sina hundarBrand logo
6 svenska kändisar som älskar sina hundar

Det har gått tre år sedan Johanna Lind Bagge och Anders Bagge blev äkta makar inför familj och vänner. Med sig på bröllopet hade de sina fyra hundar, och i Malou efter tio berättade de att det var en självklarhet för dem.

– Vi vill gifta oss med våra hundar som tärnor, sa de då.

Sanningen är att Johanna och Anders älskar sina hundar över allt annat. Därför gjorde det väldigt ont när de under förra veckan förlorade sin älskade hund Ebba. Nu berättar Anders om sorgen för första gången.

Johanna och Anders Bagges hund Ebba har somnat in

För ett tag sedan drabbades Johanna och Anders hund Ebba av en tumör och Johanna har därför åkt fram och tillbaka till veterinären med henne i flera månader. Men till slut orkade Ebba inte kämpa längre och i ett inlägg på Instagram berättade Johanna nyligen att deras älskade hund har somnat in.

”Sorgen är bottenlös, mitt hjärta har brustit, jag kan inte andas och inte sluta gråta”, skriver hon innan hon fortsätter:

Annons

”Försöker vara stark men jag glömmer och bryter ihop när jag ropar ditt namn och inser att jag har gjort mat för sex flickor istället för fem. Kommer aldrig vänja mig! Jag älskar dig och saknar dig Ebba och du kommer alltid finnas hos mig.”

Anders Bagge om sorgen efter svåra förlusten

Nu skriver även Anders Bagge om den svåra sorgen och saknaden.

Usch så hemskt när djur går bort, älskade Ebba ledare i flocken somnade in i veckan pga av sjukdom. Kommer sakna dina tassar som följde mig, vi hade vår relation och jag älskade dig, och du kommer va oerhört saknad...”, skriver han.

I kommentarsfältet är det många som skickar kärlek till Johanna Lind Bagge och Anders Bagge och berättar att de själva gått igenom liknande sorg.

FOTO: TT

Annons