Anders Bagges första ord om sorgen efter hunden Ebbas bortgång

Anders Bagge

Tre dagar har gått sedan Johanna Lind Bagge och Anders Bagge berättade att deras älskade hund Ebba har somnat in.
Nu skriver Anders om den stora sorgen och saknaden.
”Kommer sakna dina tassar som följde mig”, skriver han.

Det har gått tre år sedan Johanna Lind Bagge och Anders Bagge blev äkta makar inför familj och vänner. Med sig på bröllopet hade de sina fyra hundar, och i Malou efter tio berättade de att det var en självklarhet för dem.

– Vi vill gifta oss med våra hundar som tärnor, sa de då.

Sanningen är att Johanna och Anders älskar sina hundar över allt annat. Därför gjorde det väldigt ont när de under förra veckan förlorade sin älskade hund Ebba. Nu berättar Anders om sorgen för första gången.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Johanna och Anders Bagges hund Ebba har somnat in

För ett tag sedan drabbades Johanna och Anders hund Ebba av en tumör och Johanna har därför åkt fram och tillbaka till veterinären med henne i flera månader. Men till slut orkade Ebba inte kämpa längre och i ett inlägg på Instagram berättade Johanna nyligen att deras älskade hund har somnat in.

”Sorgen är bottenlös, mitt hjärta har brustit, jag kan inte andas och inte sluta gråta”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Försöker vara stark men jag glömmer och bryter ihop när jag ropar ditt namn och inser att jag har gjort mat för sex flickor istället för fem. Kommer aldrig vänja mig! Jag älskar dig och saknar dig Ebba och du kommer alltid finnas hos mig.”

SJUKDOM Lailas bakslag med 9-årige sonen Kit

Anders Bagge om sorgen efter svåra förlusten

Nu skriver även Anders Bagge om den svåra sorgen och saknaden.

Usch så hemskt när djur går bort, älskade Ebba ledare i flocken somnade in i veckan pga av sjukdom. Kommer sakna dina tassar som följde mig, vi hade vår relation och jag älskade dig, och du kommer va oerhört saknad...”, skriver han.

I kommentarsfältet är det många som skickar kärlek till Johanna Lind Bagge och Anders Bagge och berättar att de själva gått igenom liknande sorg.

LÄS OCKSÅ: Hannah Graaf intima avslöjande – återföreningen med ex-pojkvännen

LÄS OCKSÅ: Janne Schaffer om familjesorgen: ”Jag känner skuld och skam”

FOTO: TT

SENASTE NYTT!