LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Älskar älskar inte-Tony bekräftar Christys flytt till Sverige: ”Ljust ut”

04 jul, 2023 
Angelica Hedlund
Frida Eklöf
ÄLSKAR ÄLSKAR INTE
Älskar älskar inte-paret Tony och Christy väntar sitt andra barn.
Under hela deras relation har målet varit att få Christy och dottern Melissa att flytta till Tony i Sverige.
Nu kommer Tony med ett glädjande besked!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tony om relationen till Annika efter diskussionerna om förhållandet med ChristyBrand logo
Tony om relationen till Annika efter diskussionerna om förhållandet med Christy

Tony Björk, 46, och Cristy, 23, är ett av paren i Älskar, älskar inte som har varit med sedan start. Tittarna fullkomligt älskar dem och deras fartfyllda vardag där det ständigt händer något nytt.

I vintras var Christy och Melissa på plats i Sverige under tre månaders tid. Då var målet att få klart med alla papper och myndighetsbestämmelser.

Men saker och ting kom att ändras lite. Christy och Melissa åkte tillbaka till Filippinerna och då upptäckte Christy en fantastisk nyhet, nämligen att hon var gravid igen! Detta har ju dock tyvärr gjort att flytten till Sverige skjutits upp en aning.

Christy är gravid med parets andra barn

När Hänt når Tony berättar han mer om hur det egentligen går med att få Christy och barnen att flytta hit.

Annons

– Sedan kan jag säga att hade nu inte Christy blivit gravid när hon var här med Melissa, då hade ju Melissa och Christy redan varit här nu i juli-augusti tror jag. Då skulle hon ju redan ha haft intervjun med Migrationsverket. Det har gått fort med Migrationsverket, folk tror att det är hennes mellannamn som tagit tid. Men det är ju en helt annan grej, det är hennes födelsebevis som tagit tid ju, säger Tony till Hänt och fortsätter:

– Vi var till Migrationsverket i december och precis innan nyår skickade vi in papperna här till Migrationsverket i Malmö. Sedan fick vi handläggare redan i mars/april och fick de svaren och bokade tid med intervju och sådär. Det kan ju ta upp till två år annars att ordna allting, så det har gått fort faktiskt.

Tonys nya besked om flytten: ”Ser ljust ut”

Allt har alltså gått ovanligt snabbt men målbilden kvarstår – att Christy ska flytta till Sverige med barnen.

Annons

– Så det som har satt käppar i hjulet nu är ju, eller ja det är ju en underbar käpp, men det är ju att hon blev gravid ju. Då har vi ju sagt också att nu när vi väntat så länge så spelar det ju ingen roll om vi väntar någon månad till, det får vara så liksom. Hålla huvudet högt, säger Tony.

Trots motgångar och fördröjningar kan Tony åtminstone konstatera ett och annat: nämligen att oddsen är väldigt bra för att äntligen lyckas samla hela familjen Björk på ett och samma ställe.

– Men det ser ljust ut ju. Det är därför vi lagt det här året ut, så man inte sätter för korta mål och hela tiden slår knäna av sig. Men faller alla pusselbitarna på plats så är det ju i slutet av året som pappa Tony kan flyga ner och hämta sin blivande fru och sina två barn, säger Tony glatt.

FOTO: DISCOVERY+

Annons