LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Älskar, älskar inte-Tonys dystra bakslag – missar Cristys förlossning

28 jun, 2023 
Frida Eklöf
Cristy och Tony
Älskar, älskar inte-Tony väntar sitt andra barn med flickvännen Cristy.
Nu bekräftar han att han inte kommer närvara på Cristys förlossning i Filippinerna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tonys starka känslor inför sambolivet med Christy och Melissa: "Tuff utmaning"Brand logo
Tonys starka känslor inför sambolivet med Christy och Melissa: "Tuff utmaning"

Discovery+ succéprogram Älskar, älskar inte hade premiär våren 2021. I tre säsonger har tittarna fått följa svenskar som förälskat sig i någon från ett annat land.

Ett av paren som är med i programmet är Tony Björk, 46, och flickvännen Cristy, 23. I tre säsonger har tittarna fått följa deras turbulenta kärleksresa.

Älskar, älskar inte-Tonys dystra bakslag med Cristy – ska inte vara med på förlossningen

Kärleksparet träffades när Tony var på på semester i Cristys hemland, Filippinerna. Turturduvorna föll handlöst för varandra och när Tony väl var tillbaka på svensk mark nåddes han av nyheten att Cristy var gravid.

Sedan dess har Tony och Cristy haft ett långdistansförhållande där deras gemensamma dotter Melissa bor med Cristy i Filippinerna.

Nu har storken besökt Tony och Cristy igen, och i början av juli beräknas deras andra dotter att födas. Dock kommer inte Tony att åka ner till Filippinerna för att vara med flickvännen på förlossningen, något som tidigare varit osäkert.

Annons

– Vi har pratat och diskuterat det väldigt ingående jag och Cristy. Men det blir för tufft ekonomiskt att flyga fram och tillbaks. Det är väldigt mycket pengar det handlar om, säger Tony till Hänt och fortsätter:

– Klart jag vill vara där, det ville jag även när Melissa föddes. Jag och Cristy pratar om det mycket och klart att vi båda vill vara där, men vi har bara en inkomst, och det är jag.

Tonys styvmamma Annika avslöjade att paret väntar barn

Det var när Annika gästade Anis Don Deminas Youtube-program Då är vi igång som de pratade om att Cristy befunnit sig i Sverige. Då avslöjade Annika att Cristy och Tony väntar ytterligare ett barn.

– På grund av att hon är gravid och papperna har startats igång i Sverige och ska startas igång nere i Filippinerna, förklarade hon då.

FOTO: YOUTUBE

Annons