LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Älskar, älskar inte-Cristys kritik efter Annikas ord om graviditeten

01 mar, 2023 
christy och annika
Nyligen gick Annika från Älskar, älskar inte ut med att hennes svärson Tony Björk väntar sitt andra barn med flickvännen Cristy.
Efter Annikas avslöjande riktar nu Cristy kritik mot Annikas uttalanden och ger sin sida av det hela.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Loreen om nerverna inför Melodifestivalen: "Nervös”Brand logo
Loreen om nerverna inför Melodifestivalen: "Nervös”

Älskar älskar inte-paret Tony och Cristy har dottern Melissa tillsammans. En peson som har varit involverad i deras resa är Tonys bonusmamma Annika.
Under alla säsonger har Annika tvivlat egentligen på om det verkligen är Tony som är pappan, något som har varit en pågående diskussion i varje säsong.

Nyligen gästade Annika Anis don Deminas Youtube-kanal där de gick igenom allt som har hänt med Cristy och Tony genom åren och att hon fortfarande inte tror att Tony är pappa till dottern Melissa.

Annika kunde även avslöja mer detaljer om faderskapstestet, något som det har varit mycket prat om i realityserien.

Tony Björk ska bli pappa igen – berättar om lyckan med Cristy

Annika kunde även bekräfta att Cristy är gravid igen. Något som Anis och Annika kom in på när de pratade om att Cristy nyligen varit i Sverige – som Hänt tidigare skrivit om. När Anis frågade Annika om varför Cristy befann sig i Sverige avslöjade hon parets hemlighet.

Annons

– Hon har varit här i Sverige, hon kom den 7 oktober och åkte hem den 3 januari.

– På grund av att hon är gravid och papperna har startats igång i Sverige och ska startas igång nere i Filippinerna.

När Hänt nådde Tony om Annikas avslöjande, var han inte glad. I ett samtal med Hänt kunde han bekräfta lyckan men även uttrycka sin besvikelse gentemot Annika.

– Ja hon har ju sagt det så varför ska jag ljuga, hon kunde inte hålla truten.

Även om Tony är irriterad över att nyheten inte presenterades så som han hade tänkt sig känner han glädje över att familjen kommer att utökas.

– Det är det som är det roliga att familjen ska få en tillökning. Det har gått lite fort kanske men det är ändå en rolig grej.

Älskar, älskar inte-Annika avslöjar nya detaljer om faderskapstestet

Men det var inte det enda som kom fram i Annikas intervju, hon kunde även ge följarna nya detaljer om faderskapstestet rörande Melissa.

– Faderskapstestet är taget men inte öppnat, säger hon.

När Annika var i Filippinerna för att träffa Cristy för första gången, något tittarna fick se i programmet, uppstod det en diskussion runt faderskapstestet som inte filmades.

– Det enda jag ville med Tony, det sa jag till filmteamet där nere, att jag ville att dom skulle ta dit en läkare och vi skulle ta testet inne på rummet. Men Tony ville inte och inte filmteamet heller. Läkaren hade sagt att de kommer inte dit för att göra ett faderskapstest på hotellet, Tony tyckte även att det inte är prioritering ett.

Annons

Älskar, älskar inte-Cristys besvikelse – efter Annikas hård ord

Nu har Cristy även tagit del av Annikas intervju och i ett meddelande till Hänt berättar hon hur besviken och ledsen hon är över det som sades. Cristy kan även kan ge ett nytt avslöjande om vem som är pappan till Melissa. Meddelandet var skrivet på engelska men är översatt till svenska.

”Jag kollade på intervjun med Annika och det gjorde mig så ledsen. Det känns som att hon får mig att se dålig ut. Ärligt talat så påstår jag inte att Tony är den biologiska pappan till Melissa och jag har redan sagt till Tony att jag är säker på att han inte är det, men vi gör ett DNA-test åt Annika så hon slutar.”, skriver Cristy.

Cristy tycker även att Annika vill få det att se ut som att hon tvingar Tony till att tro att han är den riktiga pappan.

”Nu pratar hon om min graviditet och hennes misstankar. Jag har varit tyst tidigare men nu kan jag inte hålla tillbaka längre för hon är för mycket. Jag vet att Annika har ett gott hjärta men ibland kan hon inte uttrycka sig snällt”, skriver Cristy ledsamt.

FOTO: Discovery+

Annons