LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Älskar, älskar inte-Tony Björk om kampen med hälsan: ”Varit kämpigt”

01 jul, 2023 
Frida Eklöf
Tony och Cristy
Älskar, älskar inte–Tony och Cristy väntar sitt andra barn.
Cristy bor i Filippinerna och Tony i Sverige.
Nu berättar han om den tuffa tiden med utmattning.
– Det har varit kämpigt att komma upp på mattan igen och jag håller fortfarande på med min resa från väggen, säger han till Hänt.
Annons
Tony om Annika och Christys första möte och deras relation idagBrand logo
Tony om Annika och Christys första möte och deras relation idag

Tony Björk, 46, och Cristy, 23, har varit med i tre säsonger i det populära tv-programmet Älskar, älskar inte. I programmet får tittarna följa deras och andra pars kärleksrelationer som sträcker sig över landsgränserna.

Kärleksparet träffades när Tony var på på semester i Cristys hemland, Filippinerna. Turturduvorna föll handlöst för varandra och när Tony väl var tillbaka på svensk mark nåddes han av nyheten att Cristy var gravid.

Sedan dess har Tony och Cristy haft ett långdistansförhållande där deras gemensamma dotter Melissa bor med Cristy i Filippinerna.

Älskar, älskar inte-Tony drabbades av utmattning

Det var i höstas som Cristy och Melissa äntligen kunde komma och besöka Tony i Sverige då de hade fixat ett turistvisum som stäckte sig i tre månader. Det var strax innan nyår som de begav sig hem till Filippinerna igen.

Annons

– I somras fick jag en panikångestattack. Då var jag till läkaren, jag trodde att jag skulle dö. Det är de tankarna man får. Sen vilade jag tre dagar och vårdcentralen ville sjukskriva mig, men det ville inte jag. Så dumt. Sen körde jag på hela hösten. Och sen i december så bara kom det. Jag satte mig ner på en stol och allt började bara gunga, berättade Tony för Hänt i februari.

Tonys kamp med hälsan: ”Det har varit kämpigt”

Det har varit en lång väg för Tony tillbaka då han blev sjukskriven i vintras till följd av sin utmattning. För Hänt berättar han att det har varit tufft men att han börjar se ljuset.

– Det har varit kämpigt att komma upp på mattan igen och jag håller fortfarande på med min resa från väggen, utmattningssymtomen och allt annat som kommit med det, säger Tony och fortsätter:

– Det känns bättre, jag bearbetar, går och snackar och jobbar med mig själv. Jag har börjat jobba lite igen, man kan inte bara sitta hemma och glo, det blir fan inte bättre.

FOTO: YOUTUBE

Annons