LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Älskar, älskar inte Mattias och Tanawarn har gift sig – första orden om lyckan

20 maj, 2023 
Jonna Lawaetz
Mattias och Tanawarn var ett av paren vi fick följa i de första säsongerna av Älskar, älskar inte.
Nu kan Mattias berätta att paret gift sig!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Melins otroliga kärleksförklaring till flickvännen LisaBrand logo
Martin Melins otroliga kärleksförklaring till flickvännen Lisa

I det omåttligt populära tv-programmet Älskar, älskar inte får tittarna följa kärlekspar som kämpar med relationer över landsgränserna. Paren kommer från olika länder och förutom att följa deras kärleksresa bjuder programmet på skratt, gråt och framförallt en hel del kärlek.

Ett av paren som vi fick följa i de två första säsongerna av Älskar, älskar inte är Mattias Sjöberg, 45, och hans thailändska fästmö Tanawarn Chaijumroen, 39, som fördes samman genom Tanawarns kusin Sangjun. Paret fortsatte sedan sin kontakt på Facebook och sedan var kärlekssagan ett faktum.

Paret förlovade sig framför tv-tittarna och under den andra säsongen fick Tanawarn även beviljat uppehållstillstånd i Sverige. Nu är de båda bosatta i Husqvarna där Tanawarns dotter Nawaphat även bor och nu börjat skolan.

Annons

Älskar, älskar inte-paret har gift sig

Bröllopsplanerna har dragit ut på tiden och när Hänt pratade med Mattias i vintras kunde han bekräfta att paret hade planer på att gifta sig i maj. Och nu verkar det som att tiden är kommen, nyligen delade Mattias ett inlägg på Instagram där han berättar för följarna att de gift sig!

"Då är vi äntligen gifta! Jag älskar dig Tanawarn!!", skriver Mattias under bilden på det lyckliga paret.

I vintras kunde Mattias berätta att de skulle gifta sig i Husqvarna och att tillställningen skulle bli för de allra närmsta.

– Det blir min familj, vi är 12-13 personer och så blir det mina närmsta kompisar och hennes närmsta kompisar. Det blir där vi bor och festen blir nog hemma hos oss, berättade han då för Hänt.

Följarnas jubel efter bröllopsbilden på Mattias och Tanawarn

Paret har genom åren i offentlighetens ljus samlat på sig en hel del trogna fans som följt deras kärleksresa sedan programmet. Beskedet om att Mattias och Tanawarn nu blivit man och fru togs emot med stor glädje, och kommentarsfältet fylls av grattishälsningar.

"Stort grattis till brudparet", skriver en följare.

"Wohoooooo! Stort grattis till er", skriver en annan.

"Åh, va fin ni är! Stort Grattis!!", hälsar en tredje.

"Grattis till er båda! All lycka till er i framtiden.", kommenterar en tredje.

Hänt har sökt Mattias för en kommentar.

FOTO: Discovery+

Annons