hänt exklusivt

Därför vill Älskar, älskar inte-Lars, 81, bara dejta yngre kvinnor

Lars och Fiona

Att åldersskillnaden är dryga 40 år mellan Lars och Fiona i Älskar, älskar inte är inget som förbryllar dem.
Nu berättar Lars själv varför han bara vill dejta yngre kvinnor.
Fionas framtidsbesked med Lars om de inte kan få barn: ”Besviken”
0:41

Efter reklamen: Fionas framtidsbesked med Lars om de inte kan få barn: ”Besviken”

(0:41)

Slå på ljud

Den så omtalade och omtyckta serien Älskar, älskar inte är tillbaka med en tredje säsong i ordningen. Här får tittaren följa par som förälskat sig i varandra men som kämpar med det faktum att de bor i olika länder.

Ett av paren vi får följa i den tredje säsongen är inga mindre än Lars, 81, och Fiona, 40. Lars som är bosatt i Sverige träffade Fiona från Uganda på en dejtingsida och de föll pladask för varandra.

I programmet får vi följa Lars resa till Uganda för att äntligen få träffa sin stora kärlek Fiona. Med sig på den stora resan har han sin styvdotter och hennes dotter.

Kärleksparets flytt stoppades av produktionen

Planerna för paret är minst sagt storslagna. I programmet får tittaren se att de ska förlova sig och dessutom finns det planer på att flytta ihop.

Dessa planer har Lars och Fiona däremot tvingats tänka om kring. Innan de kom med i Älskar, älskar inte var planen att Lars skulle flytta till Uganda men dessa planer ändrades efter kravet från produktionen.

– Det var planen från början, innan vi kom med i den här tv-showen. Planen var att jag skulle flytta ner till Uganda och att vi skulle stadga oss där. Men nu när vi är med i showen så vill de att Fiona ska komma hit istället. Det är ju en väldigt stor skillnad på Sverige och Uganda, förklarar Lars för Hänt och fortsätter:

– Det är så organiserat här och allting och hon var så imponerad, så då sa hon att hon skulle vilja bo här i några år.

Därför vill Lars bara dejta yngre kvinnor – nu berättar han

Att ålderskillnaden är dryga 40 år mellan kärleksparet är ingenting som förbryllar dem. De försöker dessutom skaffa barn, något som de berättade i en intervju med Hänt.

– Ja, vi har planerat att skaffa barn, men vi får se hur det blir. Jag tror att många människor blir chockade när de tänker på min ålder, men samtidigt så är jag 81 men känner mig inte som det, säger Lars.

Men samtidigt berättar Lars att planen absolut inte var att träffa någon som var så mycket yngre. Men yngre än honom själv vill han definitivt ha – varför kan man undra? Nu svarar han!

– Innan jag träffade Fiona tänkte jag ju inte att jag skulle träffa en kvinna som är 40 år yngre än mig själv. För på dejtingsidorna har jag åldersspannet 50-65, inte upp till min egen ålder, för de är för trötta, säger Lars och skrattar.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN