ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Älskar, älskar inte-Lars lycka med 40 år yngre Fiona – orden om att bli pappa

29 sep, 2022 
André Färnsveden
Lina Gustafsson
Lars och Fiona i Älskar, älskar inte.
Lars och Fiona är årets mest omtalade par i Älskar, älskar inte.
Trots Lars ålder uttrycker han i programmet att han vill ha barn igen.
Nu berättar han om bebislyckan med 40 år yngre Fiona för Hänt.
Annons
Fionas framtidsbesked med Lars om de inte kan få barn: ”Besviken”Brand logo
Fionas framtidsbesked med Lars om de inte kan få barn: ”Besviken”

I programmet Älskar, älskar inte, där svenskar förälskat sig i någon från ett annat land och som planerar för att flytta ihop. Men att försöka få uppehållstillstånd och samtidigt ha ett distansförhållande strular ofta till det för paren i programmet.

Nu har den tredje säsongen börjat och två som blivit uppmärksammade på grund av den stora ålderskillnaden mellan dem, är Lars, 81, från Karlshamn och Fiona, 40, från Uganda. De träffades på nätet och i säsongens första avsnitt börjar Lars packa för att för första gången åka ner till sin kärlek.

Nu berättar paret om framtida gemensamma bebisen!

Älskar, älskar inte-Lars om bebislyckan med Fiona

Redan inför första mötet med Fiona berättar Lars att han hoppas få barn med henne men uttrycker sin oro för att han ska vara gammal för att det ska vara möjligt. När Hänt träffar Lars och Fiona förklarar dem att de försöker få barn men ännu inte gjort något genombrott.

Annons

– Vi jobbar fortfarande på det!, säger Fiona och skrattar.

– Ja, vi har planerat att skaffa barn, men vi får se hur det blir. Jag tror att många människor blir chockade när de tänker på min ålder, men samtidigt så är jag 81 men känner mig inte som det, säger Lars.

– Vi vill båda ha barn igen, inflikar Fiona.

Både Lars och Fiona har barn sedan tidigare. Lars har en biologisk son och en före detta styvdotter som följer honom till Uganda i programmet.

Fiona har endast en dotter sedan tidigare som hon dessutom fick när hon var väldigt ung. Hennes mamma tvingades då att ta hand om dottern och när mamman gick bort fick Fionas systrar ta över ansvaret.

– Det är något som jag har saknat, även om jag är mamma, skulle jag vilja känna som en mamma gör, när hon tar hand om ett barn. Jag skulle även vilja att min dotter fick ett syskon, om gud kan välsigna mig med ett till barn, säger Fiona.

Älskar, älskar inte-Fiona om barnlängtan: ”Kan adoptera”

Vidare berättar Fiona att hon skulle bli besviken om de inte kunde få barn ihop, men att det inte skulle vara en anledning för dem att göra slut.

Annons

– Men om vi inte kan få barn, skulle jag vara okej med det även om jag skulle känna mig lite besviken då jag vill ha ett barn, men det skulle inte få mig att göra slut med Lars eftersom jag älskar honom så mycket, säger Fiona till Hänt.

Är du öppen för att få barn på ett annat sätt, som exempelvis adoption?

– Om vi inte kan få barn på ett naturligt sätt, så tror jag att vi kan ta nästa steg och träffa en gynekolog och se vad vi kan göra. Om inte det heller fungerar, så kanske vi kan adoptera en bebis, men bara om, för jag vet att det andra steget inte kommer att misslyckas, säger Fiona och skrattar.

Citaten är översatta från engelska till svenska.

FOTO: discovery +

Annons