Älskar, älskar inte-paret hoppar av – nu bekräftar Viktor orsaken

Viktor och Caroline.

Viktor Lamme och Caroline medverkar i Älskar, älskar inte för andra säsongen i följd.
Men nu kommer paret med ett nytt besked – de hoppar av det omtyckta programmet.
– Det blir bara lite tråkigt, säger Viktor till Hänt.
Därför hoppar Viktor och Caroline av Älskar, älskar inte
0:32

Efter reklamen: Därför hoppar Viktor och Caroline av Älskar, älskar inte

(0:32)

Slå på ljud

I programmet Älskar, älskar inte får tittarna följa kärleksresan för svenskar som förälskat sig i någon från ett annat land.

Nu är den tredje säsongen av programmet igång och flera bekanta ansikten från den tidigare säsongen syns i tv-rutan. Bland andra är det Viktor Lamme och Caroline Kithinji som gjorde entré i säsong två.

Viktor är från Vetlanda medan kärleken Caroline är född och uppvuxen i Nairobi, Kenya. Deras kärleksresa började för tre år sedan och under deras första säsong i programmet fick Viktor åka ner och hälsa på sin partner. Men i den här säsongen är planen att Caroline ska flytta till Sverige och tittarna får följa hennes resa.

Caroline om saknaden till Nairobi

I trailern till den nya säsongen visas ett klipp på Caroline som träffar Viktor i Sverige. I en intervju med Hänt berättar hon nu om den största kontrasten från sitt hem i Nairobi.

– Jag landade för några dagar sedan och vi körde runt med honom (Viktor) och hans mamma. Hela Sverige är som staden Nairobi, låt det sjunka in i en minut. Det säger en del om storleken på min stad, tystnaden i Sverige, som konstigt nog börjar bli en otrolig sak, säger Caroline och fortsätter:

– För mig är största kontrasten att Nairobi har mer liv, fler människor, ett bra typ av ljud runt dig. Här känner man sig som att man är ensam. I Sverige är det lätt att känna sig ensam, även när du har människor runt dig.

Har du känt dig ensam?

– Ibland gör jag det, men jag har honom, säger Caroline och tittar på Viktor.

Därför hoppar Viktor och Caroline av programmet

Viktor och Caroline medverkar i säsong tre av Älskar, älskar inte men i intervjun med Hänt förklarar Viktor att han inte kommer att verka i en eventuell fjärde säsong. Anledningen är att han helt enkelt inte känner att de har något mer att visa.

– Nej alltså säsong fyra blir det nog inte något. För att vi vet helt enkelt inte vad vi ska visa, vi har ju gjort det mesta så att det känns som att två säsonger, det blir nog rätt bra faktiskt, det blev nog lagom, säger Viktor och fortsätter:

– Det blir lite tråkigt bara, liksom, att inte ha något riktigt kul att visa.

Lycka till Viktor och Caroline!

FOTO: Discovery +

FRÅN FÖRSTASIDAN