Sabrina och Latif plockas bort från nya säsongen av Älskar, älskar inte

SABRINA, LATIF

Sabrina och Latif gjorde succé i säsong 2 av Älskar, älskar inte. Men i den nya säsongen är de inte med.
Nu berättar paret för Hänt vad det egentligen beror på.
Därför stoppas Mattias och Thanawarn från säsong 3 av Älskar, älskar inte
0:34

Efter reklamen: Därför stoppas Mattias och Thanawarn från säsong 3 av Älskar, älskar inte

(0:34)

Slå på ljud

Det är snart två år sedan som var det premiär för den allra första säsongen av tittarsuccén Älskar, älskar inte. Serien tog svenska folket med storm och drömmen om att få återförenas med sin partner var det gemensamma målet.

Sedan dess har serien fortsatt och i den nya säsongen får vi följa några helt nya par som funnit kärleken utomlands. Några som däremot inte syns till i den här säsongen är tittarfavoriterna från säsong 2 – nämligen Sabrina och Latif.

Utmaningen för Sabrina och Latif var att försöka få Latif att komma till Sverige. Han hade fullt upp med sitt jobb i Dubai men lyckades ta sig till Sverige för att hälsa på sin flickvän.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sabrina och Latif känns igen utomlands

Nu är paret på plats i Stockholm efter en fartfylld sommar. Paret har nämligen befunnit sig i både Rom, Dubai och Oslo och än idag blomstrar kärleken för paret.

När Hänt når paret har de nyligen landat hemma i Sverige igen efter några dagar hos Latifs syster som bor i Oslo. Väl på plats i vårt kära grannland gjorde de däremot en viss upptäckt – nämligen att de har fans även där.

– Ja, alltså jag stod under en byggnad och Sabrina var inne och handlade lite på en mataffär för vi skulle göra BBQ. Då ser jag två äldre kvinnor och en äldre man som kom fram och började prata med mig, berättar Latif och fortsätter:

– De frågade mig vad jag gör där. De sa att de kände igen mig från showen, sedan frågade de om jag var i Norge för att hitta en ny tjej. Då fick jag ropa på Sabrina och när hon kom ut från mataffären så blev de jätteglada över att se oss, säger Latif och skrattar.

Därför är Sabrina och Latif inte med i Älskar älskar inte säsong 3

Nu när den tredje säsongen av Älskar, älskar inte har dragit igång är det många som frågar sig var Sabrina och Latif tagit vägen. Det hela beror faktiskt på att Latif var den som drog i bromsen.

– Nej, men såhär var det. När förra säsongen började sändas så var det i exakt samma veva som min pappa gick bort. Då började tittarna skriva massa elaka saker om mig och jag kände att jag inte ville vara med, förklarar Latif och tillägger:

– Men sedan har jag bara hört bra saker från folk så då ändrade jag mig, men då hade inspelningarna redan börjat och det var för sent att tacka ja.

Med andra ord var tajmingen fel och Latif kände inte riktigt att han orkade göra en säsong till där och då. Sabrina ville däremot att de skulle ställa upp igen men i det läget vägde Latifs röst tyngre.

Om de hade fått frågan idag hade det däremot varit en helt annan femma.

– Om vi hade fått frågan idag så hade vi tackat ja, säger Sabrina och Latif i kör.

FOTO: Hänt, Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN