hänt exklusivt

Älskar älskar inte-Lars och Fiona stoppas av produktionen – får inte flytta

ÄLSKAR ÄLSKAR INTE 2022

Lars och Fiona är ett av paren i den nya säsongen av succéserien Älskar, älskar inte. Nu berättar de om sina planer – som stoppades helt av tv-produktionen.
– Det var planen från början..., säger Lars till Hänt.
Lars avslöjar sjukdomskampen tittarna inte får se: "Malaria"
0:39

Efter reklamen: Lars avslöjar sjukdomskampen tittarna inte får se: "Malaria"

(0:39)

Slå på ljud

Succéserien Älskar, älskar inte är inne på sin tredje säsong och i vanlig ordning får vi se par kämpa med sin kärlek som sträcker sig över landsgränserna i världen.

Lars, 81, och Fiona, 40, är ett av paren som medverkar i serien. Paret träffades på internet och i serien får vi följa Lars när han åker ner till Uganda för att träffa sin stora kärlek Fiona. Men det är inte bara att träffas som står på agendan, paret ska även förlova sig.

Med sig ner till Uganda har Lars sin styvdotter och hennes dotter. Men väl på plats, dagen innan den stora förlovningsfesten, nås de av ett stort bakslag – Lars får nämligen en blodinfektion. Till en början misstänkte Fiona att det var malaria men efter flera timmar på sjukhuset visade det sig vara en infektion i blodet.

Lars och Fiona om flytten till Sverige

Om Lars kommer kunna närvara på förlovningsfesten återstår att se i serien men i en intervju med Hänt berättar paret nu hur de ser på framtiden.

– Jag gillar allting med Sverige, säger Fiona till Hänt.

Skulle du vilja flytta hit?

– Ja, så länge jag bara får mina papper så skulle jag lätt vilja flytta till Sverige. Men inte för alltid, bara i några år, för vi planerar att flytta till Uganda sen, säger Fiona till Hänt.

ÄLSKAR ÄLSKAR INTE 2022

Första mötet fångades på film.

FOTO: DISCOVERY+

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför stoppade produktionen parets planer

I serien får tittarna veta att paret ska förlova sig för att senare flytta hem till Lars i Sverige. Faktum är att hela säsongen börjar med att Lars visar runt i sitt hem och visar bland annat hans och Fionas kommande gemensamma sovrum.

Men nu berättar paret att planerna i själva verket såg helt annorlunda ut. Men tvingades tänka om efter produktionens krav.

– Det var planen från början, innan vi kom med i den här tv-showen. Planen var att jag skulle flytta ner till Uganda och att vi skulle stadga oss där. Men nu när vi är med i showen så vill de att Fiona ska komma hit istället. Det är ju en väldigt stor skillnad på Sverige och Uganda, förklarar Lars för Hänt och fortsätter:

– Det är så organiserat här och allting och hon var så imponerad, så då sa hon att hon skulle vilja bo här i några år.

Fiona fortsätter berätta om upplägget och framtidsplanerna.

– Om jag får ett jobb och jobbar ett tag så kan vi spara pengar så att vi kan köpa en stor tomt i Uganda och sedan kan vi bo där i vårt egna hem, och lägenheten kan vi hyra ut i andrahand, säger Fiona till Hänt.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN