älskar älskar inte

Älskar, älskar inte-Fiona, 40, flyttar – Lars, 81, avslöjar framtiden

Fiona och Lars

Älskar, älskar inte-Lars och Fiona tvingades nyligen ställa in sitt bröllop i Sverige.
Istället valde paret att ha en intim ceremoni som Lars nu berättar om för Hänt.
Dessutom avslöjar han att Fiona ska flytta.
Lars avslöjar sjukdomskampen tittarna inte får se: "Malaria"
0:39

Efter reklamen: Lars avslöjar sjukdomskampen tittarna inte får se: "Malaria"

(0:39)

Slå på ljud

I succéprogrammet Älskar, älskar inte får tittarna följa par som har en relation över landsgränserna med allt vad det innebär.

Programmet är nu inne på den tredje säsongen i ordningen och här får tittaren bland annat följa Lars, 81, från Karlshamn och Fiona, 41, från Uganda.

Tanken var att paret nyligen skulle gift sig i Sverige men det visade sig att de under sin förlovningsfest i Uganda redan ingått äktenskap på papper. Det krävdes då en skilsmässa i Sverige för att kunna gifta sig på nytt.

Men det var inget de ville göra så istället anordnade de en intim ceremoni med den närmsta familjen hemma hos Lars bonusdotter Linda och hennes sambo utanför Göteborg.

Lars och Fionas lyckobesked – berättar om ceremonin

I en intervju med Hänt berättar Lars att de åt en god middag tillsammans och efter varmrätten läste Lars och Fiona upp fina texter som de skrivit till varandra.

– Fiona och jag hade skrivit några ord till varandra som vi läste upp efter att vi hade ätit varmrätten.

Han förklarar dessutom att de hade tagit av sig vigselringarna och efter att de hade läst upp sina respektive texter för varandra så satte de på varandras ringar igen. Han beskriver det som en väldigt fin stund.

– Vi hade tagit av oss ringarna, sedan satte jag på henne ringen igen då. Det var jättefint, framförallt Fionas brev frambringade mycket tårar kan jag berätta. Och det visar också på vilken fantastisk människa Fiona är, säger Lars till Hänt.

Fiona flyttar – tvingas fira jul utan varandra

I samma intervju berättar Lars att det var dags för Fiona att lämna Sverige och åka tillbaka till sitt hemland Uganda.

Planen var att hon skulle stanna över jul och nyår men dessa planer fick ställas in på grund av att Fiona ska flytta.

– Vi pratade om att Fiona skulle stanna över jul och nyår. Men hon måste byta bostad vid nyåret, så hon måste ju vara hemma då, berättar Lars för Hänt.

Så jul och nyår kommer paret alltså att behöva fira utan varandra. Men alla papper är inskickade till Migrationsverket för att få ett permanent uppehållstillstånd – så nu är det bara att invänta svar.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN