älskar älskar inte

Älskar, älskar inte-Lars glädjebesked med Fiona – nu avslöjar de

Fiona och Lars i säsong 3 av Älskar, älskar inte

I säsong 3 av Älskar, älskar inte får tittarna följa Lars och Fiona. Nu kommer paret med glädjande nyheter efter bakslaget med det inställda bröllopet.
Älskar, älskar inte parets hemliga vigsel
0:29

Efter reklamen: Älskar, älskar inte parets hemliga vigsel

(0:29)

Slå på ljud

Älskar, älskar inte har blivit en succé och i säsong 3 av programmet får tittarna följa och lära känna paret Lars, 81, från Karlshamn och Fiona, 41, från Uganda.

Efter att de nyligen tvingats ställa in bröllopet kommer nu äntligen lite glädjande besked från Lars och Fiona.

Älskar, älskar inte-paret ställer in sitt bröllop

Nyligen skulle Lars och Fionas bröllop i Sverige gått av stapeln, men under deras förlovningsfest i Uganda råkade paret gifta sig berättar Lars för Hänt.

– Det ska vi inte göra, vi är gifta redan, det var lite komplicerat där nere i Uganda med äktenskap och sådär men rent juridiskt är vi gifta. Vi hade en ceremoni där nere som egentligen bara var en förlovningsfest. Men så registrerade vi något som heter ”costumary marriage” för att vi skulle gifta oss i kyrkan vid ett senare tillfälle där nere, förklarar Lars för Hänt.

Väl hemma i Sverige efter förlovningsfesten skrev de på sina äktenskapsförord inför bröllopet, men efter att de inte fått något svar hörde Lars och Fiona av sig till Skatteverket. När paret frågade om svar fick de reda på att de redan var gifta och att Skatteverket fått beskedet från Uganda. Paret hade planerat att ha bröllop i båda länderna och det enda sättet för att de ska kunna gifta sig i Sverige är om de skiljer sig.

– Man hör ju talas om folk som gifter sig i ett land och sedan i ett annat, men det går inte, ”då måste ni begära skilsmässa” sa hon till oss, förklarar Lars.

Men efter att bröllopet tvingades ställas in fick paret ha ett litet firande för närmsta familjen.

Lars om glädjebeskedet – efter bakslaget med bröllopet

Efter att bröllopet inte blev av kommer nu Lars och Fiona äntligen med lite glada nyheter till alla Älskar, älskar inte-fans. När Hänt pratar med paret avslöjar de att det kommer ytterligare en till säsong av programmet, som de ska vara med i.

– Ja, vi ska vara med i säsong 4 av Älskar, älskar inte, säger Fiona till Hänt.

Då får vi förhoppningsvis se hur det går i parets försök att skaffa barn och om det blir något bröllop.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN