LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Älskar, älskar inte-Cristy berättar om återföreningen med pappan Tony

13 jul, 2023 
Moa Risberg
TONY BJÖRK, CRISTY, ÄLSKAR ÄLSKAR INTE
Tony och Cristy från programmet Älskar, älskar inte fick nyligen sin andra dotter.
Efter den stora familjelyckan berättar Christy nu om saknaden, eftersom Tony inte är på plats i Filippinerna.
Nu hoppas pappa på en snar återförening.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tonys stora sorg över att se Melissa växa upp på andra sidan jordenBrand logo
Tonys stora sorg över att se Melissa växa upp på andra sidan jorden

I programmet Älskar, älskar inte har vi kunnat följa flera par som försöker få sina kärleksrelationer att funka även om de inte bor i samma land.

Ett av paren som vi kunnat följa i programmet är Tony Björk, 46, och Cristy, 23, som varit med sedan starten av programmet på Discovery+.

Paret bor inte tillsammans för tillfället utan har en distansrelation mellan Sverige som Tony bor i och Filippinerna som Cristy bor i tillsammans med parets två barn, Melissa och den nyfödda Arabella.

Paret fick nyligen sin andra dotter tillsammans

Dottern Arabella föddes i Filippinerna den 4 juli. Något som Tony själv delade med sig av på Instagram. Tony befann sig då i Sverige under flickvännen Cristys andra förlossning.

Cristy och parets dotter Melissa var i Sverige under tre månader i vintras, planen var då att familjen skulle fixa alla myndighetspapper inför flytten till Sverige, något som fick skjutas fram, på grund av det glädjande beskedet.

Annons

När Cristy och Melissa åkte tillbaka till Filippinerna upptäckte Christy att hon var gravid igen, med parets andra dotter. Vilket har gjort att flytten fick skjutas fram.

Tony berättade att han inte kunde närvara på förlossningen på grund av att det skapade ett tuffare ekonomiskt läge.

– Klart jag vill vara där, det ville jag även när Melissa föddes. Jag och Cristy pratar om det mycket och klart att vi båda vill vara där, men vi har bara en inkomst, och det är jag, säger Tony.

Familjens saknad och hopp om återförening

Men när ska familjen återförenas egentligen? Nu berättar Cristy för Hänt om första tiden som tvåbarnsmamma.

”Det är lite svårt nu för Tony och barnen, speciellt för Melissa när hon förstår vad som händer i hennes omgivning. Men jag förklarar alltid för Melissa att även vi är på distans med hennes pappa Tony, Älskar pappa Tony henne så mycket och likadant med Bella också.”, skriver hon till Hänt.

Annons

Cristy berättar även i ett meddelande att familjen planerar att återförenas i december då Tony kommer och hälsar på henne och barnen i Filippinerna.

Men om allt går som det ska kanske familjen kan återförenas ännu tidigare och återuppta de projekt som familjen påbörjade innan graviditeten nämligen flytten till Sverige. Cristy berättar om de kommande planerna.

”Jag väntat bara på min intervju i Augusti och hoppas att jag få ett snabbt bifall på mitt Visa för flytten till Sverige.”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO: HÄNT & Instagram

Annons