LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Allt om Tony Irvings superbröllop: "Laid back – men ändå stilfullt"

05 maj, 2015 
AvAnna Shimoda
Om några månader gifter sig Tony Irving med Alexander Skiöldsparr. Redan nu kan Hänt avslöja hur den stora dagen kommer att bli.
Annons

Lördagen den 1 augusti gifter sig äntligen ”Let’s Dance”-domaren Tony Irving, 48, med sin älskade Alexander Skiöldsparr, 43.

Men redan nu kan vi avslöja hur den stora dagen kommer att bli. Alexander berättar exklusivt för Hänt om de storslagna planerna. Klockan 11 säger de ”ja” till varandra i vackra Gustav Adolfs-kyrkan på Gärdet i Stockholm – och efter det väntar ett garden party i sann brittisk anda.

– Vi kommer bjuda på snittar, scones, tårta, champagne, te och kaffe. Vi kör dresscode “summer smart” och hatt för damerna. Vår önskan är att det ska bli lite laid back, men ändå stilfullt.

Alexander Skiöldsparr och Tony Irving blir snart äkta makar. Foto: Stella Pictures
Alexander Skiöldsparr och Tony Irving blir snart äkta makar. Foto: Stella Pictures

Därefter väntar en härlig resa till Italien.

– Dagen efter vigseln åker vi på smekmånad till Capri och bara andas ut.

Annons

Och det kan de onekligen behöva. Över 240 gäster är inbjudna och det krävs en hel del planering för att få allt att fungera på bästa sätt.

– Vi har lite pussel kvar att lägga men hoppas verkligen att så många som möjligt av dem kan närvara vid vår stora dag.

Efter att de hade bokat tid och plats insåg de blivande makarna att bröllopet kommer att äga rum samma dag som den årliga Pride-paraden.

– Det där med Pride och vårt bröllop var bara ett öde. Lite crazy, men nu ser vi det mest som en rolig grej.

Tony och Alexander träffades under ”Let’s Dance” våren 2013. Några månader senare förlovade de sig. Till en början var de särbos men det dröjde inte länge innan Tony övergav hemmet i Nyköping och flyttade till Norrtälje där Alexander bor och är uppvuxen.

– Jag är kär och lycklig. Det här känns rätt, sa Tony till Aftonbladet i samband med att relationen avslöjades.

Missa inte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons