LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Paows nota efter akutoperationen i USA: 250 000 kronor

28 apr, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Efter att blindtarmen brast under semestern i USA fick Paow akutopereras. Nu riskerar hon en sjukhusräkning på hela 250 000 kronor.
Annons

Paulina “Paow” Danielsson, 21, fick i förra veckan akutopereras under sin semester i Florida. “Paradise Hotel”-stjärnan som befinner sig i Miami sedan två månader fick föras akut till sjukhus efter en sushi-middag ute med vännerna.

– Plötsligt fick jag så sjukt ont. Först trodde jag att det var fisken, berättar Paulina för Hänt.

Första tanken var att ringa och skälla ut restaurangen, men magkänslan sade henne att någonting inte stod rätt till. Hon fördes med ilfart till sjukhuset i Orlando med vad hon trodde var en matförgiftning.

– Jag spydde var tionde minut. Till slut fanns det ingenting kvar. Har aldrig varit med om en liknande smärta tidigare. Jag trodde att jag skulle dö.

Väl på sjukhuset väntade undersökningar, blodprov och röntgen. När provsvaren kommit meddelade läkarna mardrömsbeskedet:

Spaoe fb
Efter en hel del undersökningar konstaterades de att Paulina hade en sprucken blindtarm. Foto: Via: Paulinas Facebook.

– “Din blindtarm har spruckit”, sa de. Jag fick åka direkt in på operation. Fy fan vad ledsen jag blev. Ville ha mamma hos mig, men jag var tvungen att opereras akut.

Annons

På lördagsmorgonen postade bloggerskan en bild på Instagram från sjukhussängen där hon meddelade att hon mådde bättre och hälsade till bekanta.

– Tack för att jag har så fina vänner som hjälpt mig så mycket.

Paulina-paow-danielsson
Sjukhusvistelsen hamnade på hela 250 000 kronor för Paulina som tillbringade två nätter på sjukhuset. Foto: via: Paulinas Instagram.

Men “Paradise Hotel”-vinnaren hann knappt hämta sig från traumat förrän än nästa chock. Efter ett samtal med pappa hemma i Sverige upptäckte Paow att hennes reseförsäkring gått ut.

– Sjukhuskostnaderna är uppe i 250 000 kronor. Det är helt sjukt, säger Paulina över telefon till Hänt.

Bloggerskan befinner sig just nu tillsammans med sin mamma på väg hem till Sverige.

Efterfest med Paradise Hotel
Paow och Eric Hagberg vann årets “Paradise Hotel” tillsammans. Foto: All Over Press.

– Hon flög hit i torsdags efter operationen för att hämta hem mig. Det känns jätteskönt!

Trots den astronomiska sjukhusräkningen har Paulina inte tappat känslan för humor.

– Just nu känns det lite surt att jag delade vinstpengarna med Eric, avslutar hon skämtsamt.

 LÄS ÄVEN:

 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons