LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Paow och pojkvännen Jamalde tillsammans – igen: "Det blev lite förhastat"

09 mar, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Ett litet missförstånd som inte hann lösas i tid var orsaken till att paret plötsligt gjorde slut. Nu har de hittat tillbaka till varandra och planerat en återföring i soliga Miami i veckan.
Annons

Som Hänt rapporterade i förra veckan så går det fort i svängarna vad beträffar Paulina “Paow” Danielssons, 21, kärleksliv. Senaste tiden har bloggerskans relationsstatus ändrats frekvent fram och tillbaka på Facebook.

Senast i raden är av och på- pojkvännen Magnus Jamalde, 26, som dök upp i Paulinas liv strax efter nyår.

Skärmavbild 2015-03-09 kl. 15.36.21
Paow och Magnus är back on track. PÅ onsdag åker Magnus till Paow som befinner sig i Miami på barntenderutbildning. Foto: http://www.paow.se

– Jag är jättekär i honom. Jag har aldrig känt så starkt för någon som jag gör nu. Vi klickar på så många plan och han är perfekt för mig, sa “Paradise hotel”-profilen om nya kärleken. Bara en vecka senare skrev hon ett dystert inlägg på sin blogg där hon meddelade att förhållandet nu var över.

Annons

Ett litet missförstånd ska ha fått paret att gräla och hann aldrig lösas i tid då Paulina hade en väntande flight framför sig till USA där hon i skrivande stund befinner sig i Miami på bartenderkurs tillsammans med ex-partnern Erik Hagberg, 21. Men nu har paret löst sina problem och är, trots distansen, nu återförenade.

– Vi är tillsammans igen. Det blev lite förhastat, det tog inte slut för att vi inte var kära, utan för att vi bråkade, säger Paulina till Expressen. Även Jamalde bekräftar återföreningen till Hänt:

Efterfest med Paradise Hotel
Eric och Paow på finalfesten av senaste upplagan av “Paradise Hotel” som de vann tillsammans. Foto: All Over Press/Pelle T Nilsson

– Alla par gör förhastade beslut. Historia lämnar vi för det går inte att ändra. Så vi blickar fram istället, säger Jamalde som heller inte är oroad över att flickvännen befinner sig utomlands med sin ex-partner.

Annons

– Eric är en bra vän till mig och han om någon känner jag mig lugn med.

I veckan åker Jamalde till Miami och Paulina för lite avkoppling och en välförtjänt semester från yrket som dansare och DJ. Jamalde som just öppnat en hiphop-klubb i Stockholm smiter på självaste premiärnatten.

– Jag åker till Miami på onsdag natt. Skulle överraska henne nu när allt är cool men hon fattade på mina sms. Jag är sämst på hålla tyst om bra saker, säger Jamalde med ett leende.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons