LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Hollywoodfruarna i nytt infekterat storbråk – om könshår

28 apr, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Intrigerna fortsätter att avlöpa varandra i årets säsong av "Svenska Hollywoodfruar". Senaste bråket handlar helt enkelt om könshår.
Annons

“Svenska Hollywoodfruar” fortsätter intrigerna. I kvällen program ryker Åsa Vesterlund, 40, ihop med nya frun Caroline Grane, 36.

Allt var frid och fröjd mellan fruarna tills dess att Caroline blev lite väl intim och berättade för de andra fruarna att hon hellre låter djungeln växa fritt än att göra en brazilian wax.

hollywoodbrak
Det har skurit sig mellan fruarna efter det att Caroline avslöjat intima detaljer för Åsa. Foto: All Over Press, Susanne Kindt/TV3

– Det är flera år sen folk tog bort allting och hade en sån där liten catwalk, berättar Caroline Grane för Hänt.

Enligt hennes smak ska det var med stil.  Hon berättar om bekanta som tidigare tagit bort rubbet, men som i dag låtit bikinilinjen vara i fred.

Annons

– Det är inne med bush, säger Caroline.

holly
Årets konstellation av Hollywoodfruar består av Maria Montazami, Gunilla Persson, Agnes-Nicole Winter, Åsa Vesterlund, Caroline Grane. Foto: Susanne Kindt/TV3

För Åsa Vesterlund kom bekännelsen som en stor motbjudande chock.

– Jag tyckte att vi var på samma sida tills hon berättade att hon hade en buske. Då kände jag direkt att det skar sig, säger hon i programmet.

– Jag gör slut med henne.

Eeeh?

Mer Hollywoodfruar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons