Nya Hollywoodfrun Caroline Grane om sina pengar: "Jag jobbar hårt"

Nya Hollywoodfrun Caroline Grane om sina pengar: "Jag jobbar hårt"

Caroline Grane shoppar för två miljoner kronor om året och ser sina handväskor som bebisar. Men hon har jobbat hårt för att komma dit hon är i dag: "Mina kunder förväntar sig att jag ska leva på ett visst sätt".

Att shoppa på H&M är otänkbart för fastighetsmäklaren Caroline Granes36, som tjänar storkovan på att sälja lyxiga bostäder i New York!

“Billion dollar lady”, som hon kallas, är barndomsvän med kändismäklaren Fredrik Eklund, 37, och syns i hans realityshow “Million Dollar Listing New York”. Nu har hon tagit plats jämte Gunilla Persson, 56, och de andra blondinerna i “Svenska Hollywoodfruar” på TV3.

LÄS MER: Allt om “Svenska Hollywoodfruar”

Hennes lyxväskor kallar hon “sina bebisar”.

– Ja, det gör jag. För om nån flyttar på en handväska när man är på restaurang eller man ställer ner den nånstans så blir det alltid “be careful with my baby”, säger den nya Hollywoodfrun till Nöjesbladet.

CAROLINE02.JPG

“Spela roll om man köper en väska för 42.000”, säger Hollywoodfrun. Foto: IBL

– Om jag säljer en trerumslägenhet för fem miljoner dollar, vad spelar det då för roll om man köper en väska för 5.000 dollar (42.000 kronor, reds. anm.)? Det är ju bara månadsavgiften för den lägenheten. Men samtidigt, jag säljer en livsstil och då förväntar sig också mina kunder att jag ska leva på ett visst sätt och föra mig på ett visst sätt, säger hon till tidningen.

Varje år trillar miljarder in på hennes konto men det krävs hårt slit för att tjäna pengar, menar hon.

LÄS MER: Allt om Caroline Grane

– Jag har inte vunnit på lotto. Jag sitter inte hemma och rullar tummarna medan pengarna rullar in. Det är stenhård konkurrens i mäklarbranschen och jag jobbar hårt.

Nu misstänker hon att det galna lyxshoppandet kommer att sticka i ögonen på tv-tittarna. No shit, Sherlock!

Fler kändisnyheter:

Porrbråk skakar Hollywoodfruarna – Gunilla Persson fick psykbryt på Åsa Vesterlund

Paow och Jamalde gör slut igen – efter discohångel på festival i Miami

 11 Instagrambilder med Laila Bagge vi aldrig glömmer

FRÅN FÖRSTASIDAN