LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nya Hollywoodfrun Caroline Grane om sina pengar: "Jag jobbar hårt"

08 apr, 2015 
Lotta Hofström
Caroline Grane shoppar för två miljoner kronor om året och ser sina handväskor som bebisar. Men hon har jobbat hårt för att komma dit hon är i dag: "Mina kunder förväntar sig att jag ska leva på ett visst sätt".
Annons

Att shoppa på H&M är otänkbart för fastighetsmäklaren Caroline Granes36, som tjänar storkovan på att sälja lyxiga bostäder i New York!

“Billion dollar lady”, som hon kallas, är barndomsvän med kändismäklaren Fredrik Eklund, 37, och syns i hans realityshow “Million Dollar Listing New York”. Nu har hon tagit plats jämte Gunilla Persson, 56, och de andra blondinerna i “Svenska Hollywoodfruar” på TV3.

Hennes lyxväskor kallar hon “sina bebisar”.

– Ja, det gör jag. För om nån flyttar på en handväska när man är på restaurang eller man ställer ner den nånstans så blir det alltid “be careful with my baby”, säger den nya Hollywoodfrun till Nöjesbladet.

CAROLINE02.JPG
“Spela roll om man köper en väska för 42.000”, säger Hollywoodfrun. Foto: IBL

– Om jag säljer en trerumslägenhet för fem miljoner dollar, vad spelar det då för roll om man köper en väska för 5.000 dollar (42.000 kronor, reds. anm.)? Det är ju bara månadsavgiften för den lägenheten. Men samtidigt, jag säljer en livsstil och då förväntar sig också mina kunder att jag ska leva på ett visst sätt och föra mig på ett visst sätt, säger hon till tidningen.

Annons

Varje år trillar miljarder in på hennes konto men det krävs hårt slit för att tjäna pengar, menar hon.

– Jag har inte vunnit på lotto. Jag sitter inte hemma och rullar tummarna medan pengarna rullar in. Det är stenhård konkurrens i mäklarbranschen och jag jobbar hårt.

Nu misstänker hon att det galna lyxshoppandet kommer att sticka i ögonen på tv-tittarna. No shit, Sherlock!

Fler kändisnyheter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons