Paow och Jamalde gör slut igen – efter discohångel på festival i Miami

Förhållandet mellan Paulina "Paow" Danielsson och Magnus Jamalde har varit något av en berg-och-dalbana, men nu verkar de ha bestämt sig för att gå skilda vägar för gott.

För en månad sedan rapporterade Hänt om att Paulina “Paow” Danielsson, 21, blivit tillsammans med Magnus Jamalde, 26, igen efter ett kortare uppbrott. Återföreningen varade dock inte speciellt länge, för nu är bloggerskan singel igen.

På sin blogg berättar hon att uppbrottet bottnade i ett bråk som bröt ut efter att hon valt att stanna kvar några dagar extra i Miami, där hon var för att träffa vänner och gå på festival.

Paow och Jamalde tillsammans på premiär. Foto: IBL

Paow och Jamalde tillsammans på premiär. Foto: IBL

– Han bad mig i stort sett dra åt helvete. Och dagen efter så flyttade han från vår lägenhet. Så nu är den bara min. Han tog även bort mig på Facebook, förhållandestatus, skriver Paow på sin blogg.

LÄS MER: Paow träffade kärleken i sitt liv, dumpade sedan honom och reste till Miami med sitt ex

Stoppa Pressarna skriver att bloggerskan varit otrogen och att det är anledningen till uppbrottet. I ett videoklipp (se längre ner) ser man Paow kyssa en tjej och två killar. Hon skriver själv att parets olika syn på otrohet var en annan anledning till att de bråkade.

– Jag tycker till exempel inte att ett discohångel möjligtvis alltid skulle vara otrohet. Vilket kanske är knäppt men jag tycker så. Medan det är TABU för honom, skriver hon.

LÄS MER: Paow och pojkvännen Jamalde tillsammans – igen: ”Det blev lite förhastat”

Även  Jamalde håller med om att de hade lite olika syn på förhållandet.

– Jag vet vad hon är för tjej. Det vi hade i Stockholm och när jag var i Miami var magiskt. Sen när vi inte var med varandra så sket sig allt för vi var olika i tankarna om hur man ska visa en person att man bryr sig, skriver han till Hänt.

Här discohånglar Paow på festivalen (ca 1.25):

https://www.youtube.com/watch?v=XDkH4G71nb4

FRÅN FÖRSTASIDAN