LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

5 saker du inte visste om Ulf Lundells nya flickvän Ninna Prage

15 jul, 2021 
Lovisa Ström
Ulf Lundell & Ninna Prage
Ulf Lundell har hittat kärleken i 34 år yngre Ninna Prage. Här är allt du vill veta om artistens nya flickvän!
Annons
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlekBrand logo
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlek

Ulf Lundell är en av våra mest folkkära artister och har genom åren bjudit på stora hits som Öppna landskap, Jag vill ha dej och Kärleken förde oss samman. Han har stått på scen i över 40 år och är fortfarande ett givet namn på den svenska musikscenen. Men förutom sina låtar har han även skapat rubriker med sitt kärleksliv.

Ulf har tidigare varit gift med Barbro Zackrisson, som han också fick dottern Sanna Lundell med, för att året efter skilsmässan gifta sig med Fredrika Gunnarsdotter Stjärne. Men efter två år tillsammans valde även de att gå skilda vägar och år 2014 gifte han sig med Sofia Möller som han sedan separerade från fyra år senare.

Men nu har artisten hittat kärleken på nytt. Det var under onsdagen som de bekräftade relationen och därmed skakade om hela nöjessverige.

Men vem är egentligen Ulfs nya flickvän?

Här är allt ni vill veta om Ulf Lundells nya kärlek Ninna Prage!

Annons

Hur gammal är Ninna Prage?

Ninna är 37 år gammal och jobbar idag som pr-konsult på pr-byrån Westande. Hon har ett förflutet som journalist och har jobbat för både Aftonbladet och Expressen.

Vad heter Ninna Prage på Instagram?

Ninna har ett konto på Instagram där hon heter sockerrocker och av hennes antal inlägg att döma så är hon väldigt aktiv. Ninna har nämligen i skrivande stund nästan 5000 inlägg men har däremot valt att hålla profilen privat.

Ninna Prages tidigare relation med skådespelaren Örjan Ramberg

Ninna har tidigare varit tillsammans med skådespelaren Örjan Ramberg. Det var år 2014 som han offentliggjorde relationen i samband med sin medverkan i Stjärnorna på slottet.

– Det stämmer att vi är ett par sedan ett tag tillbaka. Vi har det bra och trivs med varandra, mer än så vill jag inte kommentera, sa han då till Expressen.

Annons