LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är alla bönder i Bonde söker fru 2024 – då är det premiär

25 mar, 2024 
Bonde söker fru 2024
Isak, Göran, Anders, Alma och Kristian är de bönder vi får följa i Bonde söker fru 2024.
Nu presenterar TV4 deltagarna för första gången – och avslöjar när vi får se dem i rutan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Det var en rejält spännande säsong av Bonde söker fru 2023. Som vanligt fick vi ta del av både kärlek, svartsjuka och lycka. Den som redan har abstinens kan glädjas åt att det snart är premiär för Bonde söker fru – jorden runt 2024!

I sommar ska programledaren Linda Lindorff, 52, ge sig ut till de svenska böndernas gårdar för första gången och under ett par intensiva veckor spelas den kommande säsongen in.

Alla deltagare i Bonde söker fru 2024
Alla deltagare i Bonde söker fru 2024.TV4

Då är det premiär för Bonde söker fru – casting 2024

Det är ju först senare i höst som Bonde söker fru 2024 kommer att visas på TV4. Exakt datum har TV4 inte gått ut med än. Men nu är det fritt fram att söka till bönderna! Till och med den 12 maj kan man skriva brev till singlarna, i hopp om att få dejta dem i sommar.

Annons

Den 1 april är det premiär för Bonde söker fru – casting 2024 i alla fall. I det här programmet får både tittarna och Linda stifta bekantskap med bönderna innan de ger sig ut på sitt stora kärleksäventyr!

Vilka kommer vi egentligen att få följa i Bonde söker fru 2024? Här är listan med alla bönder.

Isak, 30, mjölkproduktion, Öland

Isak i Bonde söker fru 2024
Isak i Bonde söker fru 2024.TV4

Först ut har vi Isak, som jobbar på familjens gård ihop med sin pappa. Gården är belägen på Öland, bara en kvart från Kalmar.

Annons

Isak är inte killen som ligger på latsidan. Han älskar att vara igång och det finns alltid något att snickra, svetsa och bygga på, utöver de vanliga gårdssysslorna. Han håller sig dock absolut inte bara till sin gård. När hösten kommer älskar Isak att sticka iväg på resor och äventyr världen över!

Isak i Bonde söker fru 2024
Isak i Bonde söker fru 2024.TV4

Vad har Isak för intressen då? Listan är lång och består bland annat av kitesurfing, bergsbestigning, vandring, skidor och dykning. Allting som ger adrenalinpåslag helt enkelt!

Annons

Göran, 69, westernryttare, Nykvarn

Göran i Bonde söker fru 2024
Göran i Bonde söker fru 2024.TV4

Här har vi en riktig cowboy! 69-åriga Göran är bosatt på Long Valley Ranch, utanför Nykvarn. Hans gård för tankarna till den amerikanska western och här bedriver han träningsverksamhet.

Göran ser westernridning som en livsstil och när han inte jobbar så tävlar han inom westerngrenen cutting. Han har många titlar i denna sport, bland annat europamästare, nordisk mästare och femfaldig svensk mästare. Han tillhör faktiskt sportens främsta elit!

Annons

Vad jobbade Göran med innan han hittade kärleken till hästar? Då var han både skidinstruktör och krogchef i Stockholm.

Anders, 34, mjölkbonde, Näsviken

Anders i Bonde söker fru 2024
Anders i Bonde söker fru 2024.TV4

Han bor på en vacker anrik gård i Näsviken, strax utanför Hudiksvall. Anders har en snart treårig son och tillsammans med sina föräldrar driver familjen ett jordbruk!

Anders
TV4

Anders älskar hantverk och gamla saker som vinylskivor och vackert porslin. Gamla visor har också en speciell plats i hans hjärta.

Annons

– Det vore underbart att hitta någon som uppskattar doften av nybakat lika mycket som jag gör, säger Anders i ett pressmeddelande.

Alma, 24, mjölkbonde, Mellerud

Alma i Bonde söker fru 2024
Alma i Bonde söker fru 2024.TV4

Alma är vår yngsta bonde i år! Hon dricker familjens mjölkgård utanför Mellerud ihop med sin pappa Anders. Yrket var ett självklart val för 24-åringen, som drömde om att bli bonde redan när hon var barn. Idag är hon utbildad agrotekniker och lever sitt drömliv helt enkelt!

Vad har Alma för intressen? Hon gillar en bra utmaning och har bland annat avklarat en tjejklassiker och Vasaloppet 45. Alma älskar också böcker, i synnerhet fantasy, och är en riktig Harry Potter-fantast.

Annons
TV4

Kossor är något Alma håller varmt om hjärtat. Hon tävlar faktiskt med sina djur på olika ko-utställningar.

Kristian, 29, köttbonde, Vittinge

Kristian i Bonde söker fru 2024
Kristian i Bonde söker fru 2024.TV4

På en stor gård utanför Sala hittar vi Kristian! Han var bara sex år gammal när han visste han att han skulle bli bonde. Gården drivs av Kristian och hans föräldrar och de har jobbat hårt för att bygga upp familjeföretaget.

Kristian är aktiv inom LRF, Lantbrukarnas riksförbund, och på fritiden ägnar han sig åt Enduro, sportskytte och terränglöpning. Men det största intresset är ändå jakt. Ihop med sin hund Dunder, som är en jakthund av rasen münsterländer, ger han sig ofta ut på äventyr på sina egna marker.

Nu söker Kristian kärleken med stort K. Om han lyckas får vi veta senare i år!

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons