TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Alice Stenlöfs tystnad om Jireel – förändringen i relationen

16 dec, 2020 
Alice Stenlöf och Jireel
Foto: Youtube/ TT
Alice Stenlöf skriver om att hjärtat gör ont.
Flera nya drag från turturduvorna pekar nu mot att det är trubbel i paradiset.
”Vad stark jag är, som står på benen trots allt”, skriver Alice i en Instagram story.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

Alice Stenlöf, 24, och rapparen Jireel Lavia Pereira, 20, fann varandra på en middag och kärlek uppstod snabbt. Sedan i somras är de ett par och på sociala medier har kärlekslyckan flitigt visats upp. Både på Instagram story, i kommentarsfält och på Alice Youtube-kanal regnar det in romantiska publiceringar.

Alice Stenlöfs plötsliga ord om ett smärtande hjärta

Härom kvällen dök dock en helt annan uppdatering upp på Alice Instagram story. Till en bild på en brasa talade Alice ut om sina känslor.

”En sån kväll där hjärtat gör lite extra ont. Jag har varit väldigt ledsen det här året. Vi är nog många som varit det. Året har serverat några smällar som lämnat mig helt överväldigad över den sorg som känns till och med genom fysisk smärta. Man vad stark jag är, som står på benen trots allt. Efter alla de gånger jag brutit ihop har jag också tagit mig igenom ännu en dag. Det slår mig att detta året måste blivit det jag växt mest under”, skriver Alice och fortsätter:

Annons

”Nu när det snart är slut. Jag har liksom blivit ett hårdare skal utan att hindra det mjuka och sårbara inuti. Genom att vara sårbar har jag fått uppleva så mycket vackert. Det som känns i hela kroppen. För det är så när man är en känslomänniska. Man känner starkt och ibland är det övermäktigt för en själv att ta in. Man tänker och känner och lever i så små nyanser. Ska jag skriva en bok någon gång så ska det handla om allt jag övertänkte. Tror ni hade fnissat om ni fick läsa.

Tystnaden kring Jireels framträdande i Musikhjälpen – efter förändringen

Sedan Alice känslosamma uppdatering har hon och Jireel märkbart minskat sitt uppdaterande med varandra på Instagram. Under tisdagskvällen gästade Jireel dessutom Musikhjälpen. Trots att Alice flitigt uppmanar sina följare till att lyssna på Jireels musik eller rösta på honom i nomineringar så höll hon sig tyst gällande det ärofyllda framträdandet.

Annons

Inte heller såg Alice ut att titta på pojkvännen på tv-rutan utan istället befann hon sig med kompisen Klara Elvgren och tjejerna publicerade flitigt på sina Instagram storys att de gjorde annat än att kolla på tv.

Om det möjligtvis kan vara så att det är trubbel i paradsiet mellan turturduvorna återstår att se. Däremot delade Alice en Youtube-video med Jireel under tisdagen men denna spelades förmodligen in flera dagar innan den släpptes.

Hänt har utan framgång sökt Alice och Jireel.

Annons