Alice Stenlöfs svar på följarnas kritik – efter relationen med Jireel

Alice Stenlöf.

Alice Stenlöf hittade kärleken i artisten Jireel i somras.
Nu avslöjar hon att vissa följare inte tog emot kärleksbeskedet med glädje.
”Jag blev faktiskt förvånad över hur trångsynta människor är”, skriver hon under en frågestund på Instagram story.

Influencern Alice Stenlöf, 24, och rapparen Jireel Lavia Pereira, 20, började umgås i smyg i somras. Följarna hade redan då börjar spekulera om det var något på gång mellan paret, men trots detta valde de båda att hålla kärlekslyckan för sig själva. Men i början av hösten valde de att bekräfta att de inlett ett förhållande.

Efter kärleksavslöjandet har Jireel synts till flitigt i Alice sociala medier och även på Youtube får följarna hänga med i parets liv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så träffade Alice kärleken Jireel

LÄS MER: Alice Stenlöf om Philip Wongs reaktion på förhållandet med Jireel

Alice Stenlöf har också i en tidigare intervju avslöjat hur hon och kärleken Jireel fick kontakt med varandra. De träffades nämligen under en tillställning med gemensamma vänner och redan första kvällen de sågs hettade det till rejält.

Innan kärleken började blomstra mellan Alice Stenlöf och Jireel så var hon i ett sex år långt förhållande med ex-pojkvännen Philip Wong. Men i våras valde Alice Stenlöf att berätta att relationen tagit slut efter att hon bestämt sig för att hon behövde testa sina egna vingar och liva ett liv utan Philip. Uppbrottet kom att bli en odramatisk händelse, åtminstone av vad följarna fick se utåt.

Alice Stenlöfs svar på följarnas kritik

Efter att influencern valt att dela med sig av sin nya kärlekslycka var det många som skickade gratulationer till det nya paret. Men i en frågestund på Instagram story avslöjar nu Alice Stenlöf att det inte bara var glada tillrop efter nyheten.

”Jag har fattat att folk har förutfattade meningar om andra och att dom tror sig veta hur saker går till och inte men jag blev faktiskt förvånad över hur trångsynta människor är som skrev sina åsikter till mig om hur de kände kring min nya relation. Vad dom tycker är ok och inte enligt deras lilla kärlekslagbok”, skriver hon på Instagram.

Hon väljer också att bemöta kritiken och skriver att kärlek faktiskt är en känsla man inte kan styra över:

”Det häftigaste med kärlek är att den är helt utanför ens egen kontroll och man kan varken planera eller styra den. Den bara är och tar över och man får liksom bara följa med. Att jag gick och blev kär i somras var inte riktigt min plan, men fan va härligt det är. Och när går livet som man planerat egentligen ändå”.

FOTO: Jessica Gow/Johan Jeppsson/TT

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöf om tillitsproblemen i relationen med Jireel

LÄS OCKSÅ: Linnea Widmarks tystnad kring uppbrottet från Benjamin Ingrosso