Alice Stenlöf och Jireel återförenade efter uppbrottet – bilden avslöjar

Alice och Jireel

Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira avslutade sin relation för ett år sedan.
Sedan dess har det spekulerats kring att duon börjat dejta igen.
Nu avslöjar en ny bild att de har återförenats efter uppbrottet!
Alice Stenlöfs besked om kärlekslivet
0:19

Efter reklamen: Alice Stenlöfs besked om kärlekslivet

(0:19)

Slå på ljud

När Alice Stenlöf, 25, slog igenom som influencer var hon tillsammans med dåvarande pojkvännen Philip Wong, 27. Men plötsligt, mitt under sin medverkan i Let's dance, kom beskedet att paret valt att gå skilda vägar. Det spekulerades då i att Alice hade en fling med sin danspartner Hugo Gustafsson, 23, men så var inte fallet.

Alice och Jireel har synts dejta efter uppbrottet

Ett tag senare uppdagades det däremot att Alice funnit kärlek på nytt i rapparen Jireel Lavia Pereira, 21. Paret visade flitigt upp sin relation i sociala medier och kärleken såg ut att blomstra. Tyvärr fick relationen ett abrupt slut då Jireel postade en bild där han förklarade att paret brutit upp.

”För att klargöra en sak. Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa”, skrev Jireel när han avslöjade uppbrottet.

Detta visade sig dock inte vara slutet på Alice och Jireels historia. Det har nämligen varit så att duon setts ute på dejter under hösten. I september postade både Alice och Jireel bilder från samma middagsbord och Alice hade strax där innan skrivit att hon skulle på dejt.

Tidigare paret återförenade på bild ihop

Idag lever Alice i Costa Rica, något som hon planerat att göra i ett par månader. Strax innan resan fick Alice frågan om ifall det fanns någon här hemma som hon skulle sakna lite extra, något som hon svarade kryptiskt på.

– Det vet man inte, sa då Alice till Hänt.

I samband med detta erkännande även Alice i en intervju med Expressen att hon faktiskt var kär. Några månader har nu gått och livet i Costa Rica har minst sagt sett härligt ut. Men kanske är det ändå fortsatt så att hjärtat slår för någon här hemma i Sverige.

Vad som i alla fall är säkert är att Alice och Jireel har en god relation efter uppbrottet. Nyligen syntes de nämligen på bild tillsammans igen. Det är under en modellfotografering som Alice och Jireel plåtats ihop.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Jessica Gow/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN