LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alice Stenlöf bryter tystnaden efter pausen

16 feb, 2021 
Linnea Lundgren
Spekulationerna om hur det står till i relationen mellan Alice Stenlöf och rapparen Jireel Lavia har gått varma den senaste tiden.
Nu bryter Alice tystnaden.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

På bara några år har Alice Stenlöf, 25, blivit en av Sveriges absolut största influencers. Tack vare sin vänskap med Bianca Ingrosso, 25, fick hon ett stort genomslag de släppte podcasten Har du sagt A får du säga B tillsammans och sedan dess har hon både dansat sig in i svenska folkets hjärtan genom TV4-programmet Let´s dance och varit modell för Gina Tricot.

Men trots att livet karriärsmässigt ser ut att ligga framför Alice fötter har hon under den senaste tiden levt genom en tuff tid privat. Efter att podcasten tillsammans med Bianca Ingrosso las ner har vännerna synts allt mer sällan på sociala medier och trots att ingen av dem menar att det finns något ont blod dem emellan så har Alice tidigare sagt att succén var tog en törn på vännernas relation.

– Vi har en fin relation. Vi hade en väldigt intensiv relation i och med att vi både jobbade ihop och var bästa vänner. Vi delade väldigt mycket under en intensiv period. Jag tror att det var nyttigt för oss att testa att ha en relation där vi inte jobbar ihop, att få låta det vara helt utan krav, sa Alice i en vlogg då.

Annons

Avslöjade relationen

Efter succén med Let's dance började Alice i somras dejta rapparen Jireel Lavia Pereira, 20. Förhållandet var till en början hemligt men det tog inte lång tid innan Alice följare började lägga ihop pusselbitarna för vem som skulle kunna tänkas vara hennes nya kärlek.

Efter några månaders hemlighetsmakeri avslöjade dock Alice att hon och Jireel var ett par och följarna jublade av lycka. Efter detta har paret synts flitigt tillsammans i sociala medier och har inte varit blyga för att visa upp sin kärlek i offentligheten.

Under dens senaste tiden har dock följarna återigen börjat fatta misstankar om Alice kärleksliv. Detta efter att Alice och Jireel inte synts tillsammans på länge.

Annons

Alice Stenlöf bryter tystnaden

Inte heller har Alice uppdaterat sina sociala medier lika frekvent som hon brukar. Trots att hennes Instagram uppdaterats var det länge sedan hon la ut en vlogg. Så i veckan väljer hon äntligen att bryta tystnaden och berättar att hennes långa paus berott på hennes psykiska mående.

– Jag har försökt vlogga, i så många veckor nu, men det går liksom inte, säger Alice i vloggen och fortsätter:

– Så det här får bli lite vad det blir. Det här, det räcker nu, jag orkar inte mer och jag saknar er. Men sanningen är att jag har mått bajs, jag har mått riktigt jävla dåligt den senaste perioden och jag har behövt ta hand om mitt psyke innan jag tar hand om något annat.

Vloggen fortsätter att handla om vad Alice gör för att muntra upp sig själv då hon ”mår som sämst” och efter ett besök hos psykologen pratar hon ut om tankarna:

– Jag har funderat på hur mycket jag ska dela med mig av. Jag önskar att det var så enkelt att bara berätta hur man mår och vilka tankar man har men när man mår riktigt dåligt så är det typ det läskigaste man kan göra.

Trots att Alice även i slutet av vloggen menar att hon inte mår hundra avslutar hon med att säga att hon uppskattar alla sina följare:

– Ja, det här blev ju vad det blev. Men jag känner att jag har haft en väldigt bra dag och jag är väldigt tacksam för er.

Hur det egentligen står till i relationen med Jireel är dock ännu något som vi bara kan spekulera i. Hur som helst hoppas vi på Hänt att Alice snart mår bättre!

FOTO: TT/Youtube

Annons