Alexandra Nords relation till Niclas Hansen efter intima stunden

Niclas Hansen och Alexandra Nord

Viaplay/TT
När Niclas Hansen gjorde comeback i Paradise hotel hittade han snabbt tillbaka till Alexandra Nord.
Nu berättar hon om hur deras relation ser ut i dag.
Paradise hotel 2020
Slå på ljud

Paradise hotel rullar vidare och i kväll får deltagarna en rejäl överraskning när två gamla tävlande gör comeback. Det är inte heller vilka som helst, utan Niclas Hansen och Emma Hellström. De kommer in som presidentkandidater och har bland annat en valdebatt mot varandra.

De tog ju farväl av varandra på dramatiskt sätt, när Niclas Hansen under en parceremoni valde Alexandra Nord framför sin kamrat Emma Hellström.

– Det känns faktiskt okej. Tråkigt bara att den vänskap som jag känt att jag och Niclas hade prioriterades bort för någon som han känt i bara några timmar, sade Emma Hellström i programmet då samtidigt som Niclas Hansen grät.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Alexandra Nord om sexscenerna: ”Konstigt klippt”

Nu kommer de båda alltså in som jokrar igen och det tog inte lång tid innan Niclas Hansen närmade sig Alexandra Nord igen.

I en intervju med Expressen får Alexandra Nord se klipp ifrån avsnittet. Bland annat den intima stunden med just Niclas Hansen. Hon blir uppenbart generad och gömmer sig bakom en soffkudde innan hon berättar mer om vad som faktiskt hände.

– Jag tycker att det är konstigt klippt, för jag och Niclas låg en gång men de har klippt det som att vi låg flera gånger. Vilket inte stämmer, berättar hon.

Så är relationen i dag

Alexandra Nord får också frågan om hon blev lite betuttad i Niclas Hansen, och verkar hon blivit. Åtminstone till en början.

– Jag tyckte om Niclas först, men sen lärde jag känna honom lite bättre. Han är världens finaste kille liksom, men inte min typ.

Så någon kärlekssaga dem emellan är det inte tal om. Men hur ser deras relation ut i dag?

– Jo, vi är väl vänner. Han i bor i en annan stad, jag bor ju inte ens i Sverige så vi har inte umgåtts. Vi pratar väl ibland, säger Alexandra Nord.

Bild: Viaplay, Karin Törnblom/TT

Läs också: Patriks reaktion på flickvännen Ericas flört med Miki i Paradise hotel

Läs också: Emma Hellströms svåra kärlekskamp efter upptäckten i relationen

FRÅN FÖRSTASIDAN