LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Alexandra Nilssons lycka med Andreas Hellmers – nya hunden Lexi

17 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Alexandra Nilsson & Andreas Hellmers
Alexandra Nilsson och pojkvännen Andreas Hellmers har varit ett par i snart fyra år.
Nu visar de upp den nya familjemedlemmen.
– Jag är så glad, säger Alexandra.
Annons
Allt om Alexandra NilssonBrand logo
Allt om Alexandra Nilsson

Alexandra Nilsson är bloggaren och influencern som blev känd för svenska folket under namnet Kissie. I många år skrev hon på sin blogg, som har skapat starka reaktioner och många rubriker.

För fyra år sedan träffade Alexandra kärleken Andreas Hellmers och idag bor de tillsammans i deras gemensamma lägenhet. Men det är inte bara de som bor där. I lägenheten bor också chihuahuan Chloé och den betydligt större hunden Zacco. Men nu har den lilla familjen vuxit ytterligare.

Lyckan med kärleken Andreas Hellmers

På Alexandra och Andreas sociala medier kan följarna få en inblick i deras vardag tillsammans, och många har flertal gånger uttryckt att de verkar ha lite utav en drömrelation. På Instagram skojar de med varandra samtidigt som de hyllar och lyfter varandra genom med- och motgångar.

Under en frågestund på Instagram berättar Alexandra vad hon tror det är som gör att de har en sån väl fungerande relation.

Annons

”Vi har jäkligt roligt ihop, tror det är det som är grejen. Vi skrattar liksom varje dag, massor! Men sen är vi olika och det är BRA! Vi kompletterar varandra. Men inget förhållande är perfekt, glöm inte det”, skriver hon.

Visar upp nya familjemedlemmen

Det är på Instagram som Alexandra Nilsson nu visar upp den nya familjemedlemmen. Intill en bild på en svartvit liten hundvalp skriver hon:

”Säg hej till Lexi! Vår nya familjemedlem!”

Men den lilla hundvalpen ägs tydligen inte riktigt av Alexandra och Andreas. I sin senaste vlogg berättar hon nämligen att det är hennes mamma som har skaffat hunden, men att Alexandra helt klart räknar det som sin familjemedlem också.

– Min mamma och familjen har alltså skaffat en liten hundvalp som heter Lexi. Världens sötaste lilla vovsing som är en liten blandis. Jag kan inte exakt alla raser nu i huvudet för det är typ en blandning mellan fem sex stycken. Men hon är så söt!, säger hon.

Annons

Alexandra Nilsson berättar att hon har velat ha en till hund väldigt länge men att hon förstår att det dessvärre inte är möjligt i deras nuvarande situation.

– Jag är så glad att de har köpt en hund för då kommer ju hon komma in i vår familj också. Jag har ju velat ha en till hund, men det går ju inte. Det kommer inte gå att ha tre hundar, så det här blev ju perfekt för alla, säger hon och fortsätter:

– Nu har vi ju en till familjehund och ja, det blir inte bättre än såhär!

Annons