ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alexander Skarsgård tar en paus – nu bekräftar han

20 mar, 2023 
Alexander Skarsgård
Efter att ha spelat in två stora Hollywood-filmer bekräftar Alexander Skarsgård nu att han tar en paus i karriären.
Samtidigt kvarstår romansryktena med Tuva Novotny.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisåret 2022: Bröllop, bebislycka och dödsfallBrand logo
Kändisåret 2022: Bröllop, bebislycka och dödsfall

Den svenska skådespelaren Alexander Skarsgård, 46, son till skådespelaren Stellan Skarsgård, 71, har haft en mycket framgångsrik karriär.

Efter ett hektiskt 2022 fortsätter skådespelaren ha många bollar i luften.

Alexander Skarsgård bekräftar att han tar en paus

Den 24 mars kommer filmen Infinity pool ut på bio, och bara några dagar senare är det dags för världspremiären av den fjärde och sista säsongen av Succession.

Men i en intervju med TT publicerad i Aftonbladet berättar Alexander att han numera planerar att ta det lugnt framöver – han går på en paus.

– Nu ska jag försöka få tid att andas lite, ta ett break och lägga mig ner och sluta ögonen, säger Skarsgård och fortsätter:

– Jag vill försöka mig på att få lite andrum.

Alexander Skarsgårds romanrykte med Tuva Novotny – synts med en bebis

Trots Alexanders väldigt offentliga liv har han genom åren lyckats hålla sitt privatliv just privat. Under sin karriär har han av press och media parats ihop med flera olika kvinnor, men aldrig bekräftat något själv.

Annons

I februari 2022 avslöjade Sanna Lundell och Ann Söderlund i sin podcast att Alexander haft ett hemligt förhållande med Tuva Novotny i flera år.

– De är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, sa Ann Söderlund då.

När uppgifterna kom ut bekräftade eller dementerade varken Alexander eller Tuva relationen.

Däremot har Alexander och Tuva ännu inte bekräftat vare sig sitt förhållande eller att de har fått barn. Men i en faktaruta i Aftonbladet framkommer det att Alexanders familj består av flickvännen Tuva Novotny och ett barn.

FOTO: Image Press Agency/Nicole Kubelka

Annons