LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Alexander Skarsgård klar för filmen Infinity Pool – nu är det bekräftat

28 dec, 2022 
Alexander Skarsgård och Tuva
Alexander Skarsgård är väldigt mån om sitt privatliv och uttalar sig sällan om sina relationer.
Men något som inte är lika hemligt för omvärlden är att karriären går spikrakt uppåt för skådisen.
Nu är det bekräftat att Alexander har landat ännu en stor roll i en Hollywood-film!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gustaf Skarsgårds relation till Alex SchulmanBrand logo
Gustaf Skarsgårds relation till Alex Schulman

Att Alexander Skarsgård, 46, valde att bli skådespelare kanske inte är så förvånande då han är son till Stellan Skarsgård, 71, en av Sveriges mest framgångsrika skådisar genom tiderna. Men att det skulle gå så bra för honom som det har gjort var inte lika lätt att föruspå.

Alexander började medverka i filmer och serier redan när han var barn. Det internationella genombrottet kom 2008 när han dök upp i HBO:s miniserie Generation kill. Strax därefter landade han rollen som Eric Northman i den amerikanska tv-serien True blood, vilket minst sagt blev en succé.

Annons

Alexander Skarsgårds kärleksliv – romansryktet med Tuva Nuvotny

Trots att Alexander har tillbringat merparten av sin livstid i rampljuset vet vi inte så mycket om hans privatliv. Han har genom åren kopplats ihop med en rad kända kvinnor, så som Amanda Seyfried, True blood-kollegan Evan Rachel Wood, Kate Bosworth och Alexa Chung.

Alexa och Alexander ska ha dejtat mellan 2015 och 2017 och enligt uppgifter ska uppbrottet ha varit en väldigt odramatisk historia.

I februari 2022 släpptes en bomb som kom att skaka om hela nöjesvärlden. I en podcast berättade Sanna Lundell och Ann Söderlund att Alexander Skarsgård haft ett hemligt förhållande med Tuva Novotny, 43, i flera år.

– De är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, sa Ann Söderlund då.

Alexander och Tuva syns med bebis

Uppgifterna att Alexander och Tuva skulle vara ett par är något som ingen av de någonsin har bekräftat eller dementerat.

Annons

I våras dök Tuva Novotny upp på ELLE-galan gravid, men trots nyfikna frågor ville hon inte avslöja mer än att hon väntade barn. Vem pappan till barnet är, är alltså fortfarande en hemlighet.

I november fotograferades Tuva och Alexander ihop på New Yorks gator. På bilderna drar de en barnvagn och i famnen håller Alexander Skarsgård en bebis.

Alexander Skarsgård klar för Infinity pool – nu bekräftas nyheten

Något Alexander inte kan sticka under stol med är att framgångarna praktisk taget har avlöst varandra sedan han gjorde entré i Hollywood. De senaste åren har vi bland annat fått se honom i storfilmen The Northman och i HBO:s succéserie Big little lies.

Och nu är Alexander Skarsgård klar för ännu en stor filmroll. Enligt King magazine ska Alexander medverka i regissören Brandon Cronenbergs kommande science fiction-film Infinity pool.

Premiären kommer att gå av stapeln på Sundance film festival i början av 2023 och visas sedan på bio den 27 januari. När den kommer till Sverige är i dagsläget oklart – men det här ser vi garanterat fram emot!

FOTO: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock, TheImageDirect.com/TT

Annons