Artikeln innehåller reklamlänkar

Alexander till sjukhus efter skadan i Farmen: "Orolig"

Alexander Rovira tvingas uppsöka vård efter skadan i Farmen. För Hänt berättar han att hälsotillståndet var värre än han trodde.

I dokusåpan Farmen i TV4 fortgår den dåliga stämningen, något som får sina konsekvenser. I måndagens avsnitt tvingas en av deltagarna att uppsöka vård efter en skada.

Årets omgång av dokusåpan Farmen i TV4 är ingen dans på rosor. Deltagarna får prova på hur det är att leva på en gård som man gjorde hundra år tillbaka i tiden. Det innebär att de måste sköta om en farm utan elektricitet, rinnande vatten och bara den mat som de kan ordna själva.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Just matbristen brukar anges som en orsak till de bråk och konflikter som då och då uppstår i Farmen. Årets omgång är inget undantag och gräl, pikar och skrik haglar tätt. Förra veckan fick deltagaren Maria Bjerkheden lämna gården efter att hon lagt en död höna utanför storbondens stuga.

Men den dåliga stämningen är långt från över och vissa drabbas hårdare än andra av den spända atmosfären. I måndagens avsnitt klagar Alexander Rovira, 25, över just detta.

– Vi ska ha kul här, det är ju därför vi har kommit hit. Inte för att bråka och tjafsa. Fan, den där stämningen, den suger alltså, säger Alexander Rovira i avsnittet.

Tvingas uppsöka vård

Senare i samma avsnitt berättar han att han har skadat sin hand och måste söka vård.

– Jag måste åka och röntga den, säger han och fortsätter:

– Jag är jävligt orolig för min hand. Min knoge har varit paj under en längre tid, den har varit öm. Så blev jag lite irriterad så jag slog i en jävla pelare. Man hör bara den negativa stämningen, jag ville bara sticka, men kunde inte göra det så jag slog min hand. Det var inte meningen, men jag slog i en pelare.

När Alexander Rovira kommer tillbaka till gården har han fått veta att inget är brutet i handen, men han måste vila den.

– Jag får inte använda handen på en vecka. Jag ska vila den, säger Alexander.

Anders Edholm, presskontakt på TV4, berättar hur deltagarna i Farmen har tillgång till vård.

– Vi har en läkare som deltagarna träffar varje gång vi har ting. Om något händer där emellan som behöver kollas upp så kör vi dem för undersökning på närmaste vårdcentral. Alex hand röntgades men inget var brutet, skriver Anders Edholm till Hänt i ett mejl.

LÄS MER: Deltagaren utslängd från Farmen – efter händelsen TV4 inte visar

LÄS MER: Farmen-deltagarna Mahsa och Maria i storbråk: ”Ska du slå mig?”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!