Artikeln innehåller reklamlänkar

Deltagaren utslängd från Farmen – efter händelsen TV4 inte visar

La död höna utanför storbondens dörr – nu slängs hon ut från Farmen.

Söndagens avsnitt av Farmen bjuder på en stor överraskning. Programledaren Paolo Roberto skickar hem en av deltagarna från tävlingen – på grund av en död höna.

TV4:s dokusåpa Farmen är inne på sitt 16:e avsnitt för säsongen och stämningen på gården är långt ifrån god. Det hårda arbetet, den heta sommaren och bristen på mat förbättrar inte direkt deltagarnas humör. Redan har mängder med bråk och konflikter utbrutit bland farmarna.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Bland annat har Mahsa Farajollahi och Maria Bjerkheden, 52, råkat i luven på varandra. I torsdagens avsnitt av Farmen handlade bråket om huruvida en av gårdens hästar fått tillräckligt med mat, något som slutade med skrik mellan dem båda.

I söndagens avsnitt av Farmen inträffar något oväntat. Det avslöjas att Maria Bjerkheden lagt en död höna utanför  storbondens dörr, där Mahsa Farajollahi bott under veckan, något som inte visats i tidigare avsnitt.

Programledaren Paolo Roberto anländer till gården och ber att få prata med Maria Bjerkheden mellan fyra ögon. Då får hon veta att hon omedelbart måste lämna gården.

– Maria, du har spelat spelet lite för hårt och folk har kommit i kläm. Kulmen var när du la den där döda hönan på farstun till storbonde-huset, säger Paolo Roberto i programmet.

Han fortsätter:

– Det är inte respektfullt mot dina motståndare här på Farmen och inte mot djuren. Din tid på Farmen är över.

Tvingas lämna Farmen

Därefter får Maria Bjerkheden packa sina saker och lämna tävlingen. Hon berättar också hur händelsen gått till.

– Alex skrek att det var en död höna i hönshuset, så jag gick in, tog den döda hönan och la den på storbondens trappa, säger Maria Bjerkheden.

Mahsa Farajollahi berättar också om händelsen.

– Jag såg att det var en död höna utanför min dörr. Också en sån här pik. Det är något som Alex sagt till mig att hon inte skulle göra men hon gjorde det ändå, säger  Mahsa Farajollahi.

Händelsen fångades dock inte på film. För Hänt berättar Farmens presskontakt på TV4, Anders Edholm, varför.

– Nej den har inte visats tidigare. Händelsen med hönan skedde på morgonen samma dag men teamen var iväg och filmade annat. Därför har vi det inte på bild när det sker, skriver Anders Edholm i ett mejl till Hänt.

LÄS MER: Farmen-deltagarna Mahsa och Maria i storbråk: ”Ska du slå mig?”

LÄS MER: Farmen-deltagarna i storbråk efter inspelningen: ”Kränker mig”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!