Artikeln innehåller reklamlänkar

Farmen-deltagarna Mahsa och Maria i storbråk: ”Ska du slå mig?”

Mahsa Farajollahi och Maria Bjerkheden bråkar i Farmen 2019

Mahsa Farajollahi och Maria Bjerkheden ryker ihop ordentligt i kvällens avsnitt av Farmen. ”Du åker ut med huvudet före”, säger Mahsa.

Årets omgång av Farmen på TV4 har kantats av bråk och konflikter, till och med mer än vanligt. Deltagarna får prova på att leva som svenska bönder gjorde för hundra år sedan, utan el och rinnande vatten. Det innebär också hårt slit för att få ihop till brödfödan, och hungern gör farmarna ännu mer lättirriterade.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Farmens programledare, Paolo Roberto, 49, röt förra veckan ifrån ordentligt, men det verkar inte ha hjälpt. Den här gången är det återigen deltagarna Mahsa Farajollahi och Maria Bjerkheden som ryker ihop.

När en häst vägrar att gå tror Maria att den har fått för lite mat. Det håller Mahsa inte med om och menar att hon gett den ordentligt med föda. Då brister det för Maria.

– Men varför tar du åt dig av allting? Jag har ju också gett henne mat, nu får du fan ta och ge dig. Sluta att ta allting personligt, skriker hon. 

Mahsa ber henne då sänka rösten.

– Passa dig, du ska inte skrika åt mig, säger hon till Maria.

Mahsas ord upprör Maria

Men istället för att sänka rösten blir Maria ännu mer ilsken.

– ”Passa mig”? Vadå ska du slå mig eller? Hotar du mig? Är det ett hot? säger hon.

Enligt Mahsa handlar det inte om ett hot utan istället om att Maria ska passa sin röst. Dessutom har hon makten över vilka som riskerar att åka ut ur Farmen då hon är storbonde denna veckan.

– Du åker ut med huvudet före, säger Mahsa till Maria innan de båda går åt olika håll.

Farmen sänds måndag till torsdag klockan 19.30 och söndagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

LÄS MER: Farmen-deltagarna i storbråk efter inspelningen: ”Kränker mig”

LÄS MER: Paolo Roberto ryter ifrån efter Farmen-deltagarnas beteende

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN