Agneta Sjödins kärleksbesked efter uppbrottet från Martin

Agneta Sjödin är glad
Tidigare i år gick Agneta Sjödin och Martin Lamprecht skilda vägar. Nu berättar programledaren om sitt nya kärleksliv.
Annons

Tv-profilen Agneta Sjödin, 51, och elitidrottaren Martin Lamprecht, 55, träffades genom gemensamma bekanta och blev ett par i slutet av 2017. Efter ett tag blev avståndet mellan Stockholm, där Agneta bor, och Göteborg, där Martin är bosatt, för mycket, och paret bestämde sig tidigare i år för att gå isär.

Annons

I en intervju med Gala magazine berättade Agneta Sjödin om uppbrottet.

– Jag ska inte prata så mycket om det. Men det är svårare än man tror med ett distansförhållande. Jag har aldrig haft det förut. Det blir ingen bra rytm och för mig var det svårt att få balans i det, säger hon.

Agneta Sjödin om Tinder

Hon berättade även att hon ville hitta kärleken igen, och att hon gärna skulle vilja dejta. Dejtingappen Tinder är dock ingenting för Agneta Sjödin.

Annons

– Nej, men jag hör många som hittar en partner där, så det är roligt för dem. Det är jättebra att det finns sådana mötesplatser och det är ingenting jag hånar på något sätt. Men det är ingen arena som funkar för mig.

Fortfarande singel

Hon verkar tyvärr inte ha funnit någon att dela livet med än. När Hänt träffar programledaren på Mammagalan 2019 är hon förtegen om kärlekslivet.

– Det är en privat sak.

Men är du fortfarande singel?

– Ja.

Annons

Martin Lamprecht och Agneta Sjödins tidigare kärleksliv

Agneta Sjödin har tidigare varit tillsammans med entreprenören Pierre Dahl, 50. Hon har dottern Maja Strömstedt, 21, från ett förhållande med artisten Niklas Strömstedt, 60.

Innan Martin Lamprecht blev tillsammans med programledaren har han haft relationer med andra kända kvinnor. Modellen Vendela Kirsebom, 51, och tv-profilen Kristin Kaspersen, 49, är båda hans ex. Med Kristin har han dessutom sonen Filip Lamprecht, 22, som är tillsammans med kändisdottern och artisten Peg Parnevik, 23.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…