Idol 2023 marknadsföring banner

Agneta Sjödin om sexet på Fortet: "Orgier i varenda cell"

05 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Sex i cellerna, vilda partykvällar och skandaler. Nu berättar Agneta Sjödin själv om de heta ryktena kring "Fångarna på fortet". – Det är ju väldigt mycket orgier på Fortet, i varenda cell, säger hon.
Annons

Under över 20 år har det konstant ryktats om vilda festnätter och heta sexmöten bakom kulisserna i “Fångarna på fortet”. Bland annat hävdade artisten Camilla Henemark, 52,, i sin självbiografi att hon och ex-världsmästaren Frank Andersson, 60, hamnade i säng när de två ingick i samma lag i Fångarna på Fortet. Sexet skulle ha skett inne i en av Fortets celler, något som Frank själv senare gick ut och dementerade.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu berättar programledaren för “Fångarna på fortet”, Agneta Sjödin, 49, själv om de heta sexryktena kring programmet.

Recept.se Nyhetsbrev

– Det är ju väldigt mycket orgier på Fortet, i varenda cell, säger hon i podcasten ”Tankar med” och skrattar, innan hon fortsätter:

– Haha, nej, men jag kan tyvärr inte säga något. Men det känns som att det var lite vildare på nittiotalet när jag jobbade med det då, då hörde jag mer rykten. Nu hör jag inte så mycket sånt.

Angående det vilda festandet på “Fortet”, så bekräftar Agneta att det brukar gå vilt till bland deltagarna efter att de spelat in programmen. För drygt tio år sedan ska bland annat artisten Marko ”Markoolio” Lethosalo42, ha blivit utslängd från sitt hotell efter att ha gått bärsärkagång redlöst berusad och slagit in dörrar med en brandsläckare, för att sedan tömma dess innehåll på väggarna. Då fick flera personer övermanna Markoolio och han fördes ut från hotellet. Han ska också ha spytt vilt framför flera barnfamiljer vid poolområdet, skrev Expressen då. Dessutom har det ryktats om magpumpning bland deltagare efter vissa festkvällar.

Annons

Men festandet är ingenting som Agneta Sjödin och programledarkollegan Gunde Svan, 53, tar del av, berättar hon.

– Jag och Gunde hinner ju inte göra någonting. Vi lämnar hotellet klockan sju på morgonen och är tillbaka åtta på kvällen, då äter vi lite och sover, säger hon och fortsätter:

– Men de som har tävlat, det är klart att de går ut och festar på kvällarna.

Foto: IBL

Annons