LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Biancas rekordsumma – det fick hon för "Let's dance"

07 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso kom tvåa i "Let's dance" 2016 – men vann en saftig summa pengar. Nu avslöjar tv-profilen hur mycket hon fick för att ställa upp i TV4:s dansprogram.
Annons

Förra året knep Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, andraplatsen i finalen av TV4:s succéprogram “Let’s dance”. Det var första gången hon fick frågan om att delta och även om hon tackade ja direkt, så hade Bianca hårda krav för att delta. I podcasten ”Tankar med”, som drivs av Daniel Redgert, avslöjar tv-profilen att hon förhandlade upp sitt arvode stenhårt – och fick en rekordsumma.

– Det var inte pengarna som lockade mig att delta, men jag var en jävel på att förhandla. Jag fick några hundratusen kronor. Okej, jag fick lite över 300 000 kronor, säger hon i podden och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det de ville ge mig från början var riktigt kasst. Då skulle jag få 10 000 per avsnitt och 50 000 kronor som fast summa för träningstiden innan programmet. Det var inte så bra.

Bianca säger att hon fick 300 000 kronor för att vara med i “Let’s dance”.

Och utöver “Let’s dance” så går det inte heller någon nöd på Bianca Ingrosso. I podcasten berättar hon fakturerar “saftiga summor” vissa månader och på frågan om hon tjänar mer eller mindre än 170 000 kronor i månaden, svarar hon “ibland mer och ibland mindre”.

Annons

– Jag vet inte vad jag tjänar i månaden. 2016 var mitt bästa år hittills och 2017 kommer bli ännu bättre. Vissa månader kan jag tjäna jättemycket och vissa månader mycket mindre. Jag har ingen aning om vad jag har på mitt konto, men man har ju gjort stora samarbeten, säger hon i podcasten.

Bianca Ingrosso fortsätter:

– Det mesta jag har fakturerat är kanske uppemot en miljon… Kanske? Eller en halv miljon. När man har varit med i typ “Let’s dance” eller en reklamfilm så kommer det en ganska saftig summa. Men jag tar ut väldigt lite lön av det. Efter skatt tar jag ut 16 000 kronor i månaden, säger hon i “Tankar med”.

FOTO: Ibl, TV4

Annons