LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här säger deltagaren könsord till Agneta Sjödin: "Olyckligt"

27 jan, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Deltagaren Keya Turan säger ordet "kuken" till Agneta Sjödin i "Fångarna på fortet". Nu svarar kanalen.
Annons

I kvällens avsnitt av “Fångarna på fortet” tävlar hiphop-artisten Keya Turan, 24, tillsammans med sångerskan Amy Deasismont, 24, och magikern Peter Brynolf, 40. Men när det är dags för Keya Turan att ge sig in i en cell, ger Agneta Sjödin, 49, honom beskedet att han måste klara av utmaningen där inne för att komma ut igen, annars kommer han att hamna i Fortets fängelse. Något som får honom att reagera med ett könsord.

– Du måste jobba med tempo. Och kom ihåg, du måste ta dig ut annars åker du fast och hamnar i fängelse, säger Agneta Sjödin i tv-programmet.

Då svarar Keya Turan programledaren:

– Aha. Kuken.

Keya Turan, Amy Deasismont och Agneta Sjödin. Foto: TV4
Keya Turan, Amy Deasismont och Agneta Sjödin. Foto: TV4

När Hänt når TV4 menar de att Keya Turan inte alls säger “kuken” i klippet, utan att han i stället säger “okej okej”.

Annons

– När jag lyssnat på klippet själv tycker jag han säger ”okej okej” och i fall någon hör honom säga något annat är det såklart tråkigt och olyckligt, speciellt om någon tar illa vid sig av hans ordval. När deltagare uttrycker besvikelse gör det de på deras egna sätt och ibland kan det komma ut olämpliga ord, säger Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för “Fångarna på fortet” på TV4.

“Fångarna på fortet” sänds 20.00 i TV4 på fredagar.

FOTO: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons