Sonens vassa pik till Laila Bagge i "Fångarna på fortet"

Liam Pitts gjorde succé i ”Fångarna på fortet” – och kunde inte låta bli att pika sin mamma Laila Bagge mitt i programmet. Här är hans vassa kommentar.

I kvällens ”Fångarna på fortet” tävlar Youtube-stjärnan och Laila Bagges, 44, son Liam Pitts, 13, i ett lag tillsammans med Hollywoodfrun Isabel Adrian, 39, och radioprofilen Daniel Paris, 28. I motståndarlaget syns Youtube-paret Joakim ”Jockiboi” Lundell, 31, och Jonna Lundell, 22, samt skidskyttemästaren Björn Ferry, 38.

När det var dags för Liam Pitts att ge sig in i en cell stod mycket på spel – och inte bara för hans eget lag. Hans mamma, Laila Bagge, medverkade nämligen i ”Fångarna på fortet” förra året och tävlade då i exakt samma cell. Men där Laila Bagge misslyckades, gick nu hennes son vinnande ur. Liam Pitts kammade hem sin nyckel i cellen och efteråt skickade han en vass pik till sin mamma i tv.

– Jag är så jäkla glad att jag klarade den där. För förra året så klarade inte mamma den, så jag är så glad att jag gjorde det nu, säger han i tv-programmet och fortsätter:

– Så nu ska jag reta henne.

Foto: TV4

Foto: TV4

LÄS MER: Laila Bagges ilska mot föräldrarna

Cellen, som var fylld av tomflaskor och som gick ut på att deltagaren var tvungen att städa upp och panta flaskor för att vinna, fick dock Liam Pitts på lite snällare tankar också. Efter att ha klarat av cellen passade han också på ett lämna ett speciellt löfte till mamma Laila Bagge.

– Förlåt mamma, jag ska städa hemma, säger han i tv-programmet.

”Fångarna på fortet” sänds 20.00 på fredagar i TV4.

FOTO: TV4, Stella Pictures

SENASTE NYTT!