LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Agneta Sjödin slår tillbaka efter kritiken mot orden i Mullvaden

14 dec, 2021 
Johanna Alm
Agneta Sjödin
Agneta Sjödin är aktuell som en av deltagarna i discovery+ nya storsatsning Mullvaden.
Efter en händelse i programmet riktade tittarna stor kritik mot Agneta – nu väljer hon att ge svar på tal.
”Det får väl vara mitt försvar”, skriver tv-profilen.
Annons
Agneta Sjödins svar om kärlekslivet: ”The best is yet to come”Brand logo
Agneta Sjödins svar om kärlekslivet: ”The best is yet to come”

Agneta Sjödin, 54, har synts i tv-rutan sedan hon var programledare för programmet Tur i kärlek tillsammans med Adam Alsing.

Sedan dess har hon varit programledare för många program och även varit deltagare. Faktum är att hon just nu är högaktuell som en av deltagarna i discovery+ nya storsatsning Mullvaden.

Men efter hennes medverkan har tv-profilen mötts av en hel del kritik, nu ger hon svar på tal efter tittarnas ord.

Agneta Sjödin avslöjar okända skönhetsingreppet

Att ständigt synas i tv-rutan kan skapa en hel del osäkerheter kring ens utseende. Inte minst för den folkkära programledaren Agneta, som frekvent står inför kameran och tv-tittarnas ögon.

När hon gästade Nemo Hedéns podcast nyligen pratade de dels om Agnetas tv-karriär men även hennes välmående. Tv-profilen fick då även en fråga om skönhetsingrepp och avslöjade då att hon faktiskt har genomgått ett skönhetsingrepp.

– Jag kan nog tycka att det är snyggt om det är naturligt gjort. Men det får väl inte gå till överdrift på något vis. Sen kan jag tycka att det kan bli för mycket, om man injicerar alldeles mycket att det kan se för stelt och onaturligt ut, sa hon då och fortsatte:

Annons

– Jag har fixat vid mina ögonlock, bland annat. Det var en väldigt privat fråga.

Agneta Sjödin slår tillbaka efter tittarnas kritik

I Mullvaden får tv-tittarna följa tio kända svenskar som deltar i tuffa, svåra och spännande tävlingar. Varje vecka slås en deltagare ut och under säsongens gång ska de alla försöka lista ut vem som är den så kallade mullvaden.

Den som till slut avslöjar vem som är mullvaden vinner hela tävlingen och prissumman på en miljon kronor.

Efter att Agneta Sjödin delat med sig av sina tankar kring äventyret kommenterade en tv-tittare att hen tyckte att Agneta svär för mycket i programmet.

”Jag måste säga, jisses vad du svär mycket i mullvaden! Särskilt i de första avsnitten. Det låter inte alls trevligt i mina öron.Har du själv nån uppfattning om att du svär mycket? För jag har aldrig märkt det i andra sammanhang, på tv eller i din podd”, skrev de upprörda följaren.

Nu väljer Agneta Sjödin att svara på kritiken och ge sin sida av myntet.

Annons

”Håller med om att det kanske inte låter så trevligt. Men samtidigt är det ju vi människor som lägger värdet i orden. I stundens hetta och i utmaningar som vi ställs inför i Mullvaden, så är det lätt hänt att vilja ta till starka uttryck. I övrigt svär jag inte så mycket, det har du rätt i, men här hamnade jag ganska ofta i utmanande situationer. Det får väl vara mitt försvar”, skriver Agneta som svar på tittarens kritik.

FOTO: Agneta Sjödin/Instagram, Nyhetsmorgon/TV4 Play

Annons