Agneta Sjödin om dottern Maja Strömstedts stöd inför Bingolotto

Maja Strömstedt och Agneta Sjödin

Agneta Sjödin och Casper Janebrink tar över som programledare för Bingolotto under sommaren.
I en intervju med Hänt berättar Agneta Sjödin om erbjudandet och dottern Maja Strömstedts stöd.

Bingolotto firar 30 år och det firar TV4 med att sända det populära programmet på sommaren. Med nytt program kommer förändringar. För vi kommer nämligen inte få se programledarna Lotta Engberg eller Stefan Odelberg leda programmet som vi är vana vid. De två går nämligen på semester och är tillbaka igen i augusti. Under semestern kommer istället två andra välkända ansikten ta över.

För programledarna som tar över är minst sagt några vi känner igen! Nämligen Agneta Sjödin, 53, och Casper Janebrink, 51. Programmet kommer som vanligt att sändas från Göteborg.

LÄS MER: Paulina Danielsson lämnar Sverige efter nya kärlekslyckan

Därför tackade Agneta ja till Bingolotto

Att hoppa in och jobba under sommaren passar Agneta. Hon berättar nu hur det kommer sig att hon tackade ja till jobberbjudandet.

– Nej det finns liksom ingen specifik anledning. Jag tyckte mest det var kul. Jag tycker Bingolotto är väldigt folkligt och roligt. Plus att jag tycker att det är kul med lite sysselsättning på sommaren, säger Agneta.

Agneta Sjödin är en van programledare och vi har kunnat se henne styra skutan i bland annat Agnetas nyårskarameller och Fångarna på fortet, då tillsammans med Gunde Svan. Dessutom har Agneta programlett Bingolotto vid tidigare tillfällen.

– Jag har gjort det ganska många gånger. Jag tycket att det är kul att hoppa in såhär, jag tycker dessutom att det är rätt skoj att jobba på sommaren i just Göteborg, det är roligt för jag känner en del folk där nere, säger hon.

Agneta Sjödin om dottern Maja Strömstedts stöd

Agneta Sjödins dotter har likt sin mamma en framgångsrik karriär. Förutom att hon är artist så syntes hon dessutom som låtskrivare i Melodifestivalen 2021. Hon var med och skrev Anton Ewalds låt New Religion.

– Ja hon var med där, men det är ännu större att hon är signad på Republic i New York och det är spännande att följa. Hon släppte ju även en musikvideo där Anton var med. I låten Jessica och musikvideon därtill spelar faktiskt Anton killen som bedrar, berättar Agneta.

Tror du Maja kommer hinna vara på plats under Bingolotto?

– Jag tror inte Maja kommer åka ner för att vara på Bingolotto. Nej men alltså hon är ju en vuxen person, skillnad om hon hade varit ett barn. Hon är glad när jag mår bra och har saker att göra, vi gläds åt varandra.

LÄS OCKSÅ: Michel Tornéus i Let's dance 2021 – 3 saker du vill veta om honom

LÄS OCKSÅ: Därför skiljer sig Rolf och Birgitta Lassgård efter 38 år som gift

FOTO: SUNDHOLM MAGNUS/Aftonbladet/TT // Karin Törnblom/TT

Senaste nytt