LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Agnes Lindströms nya bild med Filip Hammar visar relationen

25 apr, 2021 
Agnes oväntade bild med Filip Hammar
Agnes Lindström Blomgren och Filip Hammar har varit ett par i flera år nu. De är väldigt privata med sin relation och visar sällan upp den. Men nu har Agnes delat en bild på paret som ger en inblick i relationen.
Annons
7 svenska kändisar som lyckats i HollywoodBrand logo
7 svenska kändisar som lyckats i Hollywood

Det är snart fem år sedan som tv-profilen Filip Hammar, 46, och journalisten Jennie Hammar, 36, bestämde sig för att gå skilda vägar. Båda är idag bosatta i Los Angeles idag och har barnen Ilse och Tage tillsammans. Och sedan separationen har de funnit kärleken på nytt. Faktum är att bara månader efter att skilsmässan blev känd för allmänheten visade Filip upp sin nyfunna kärlek. Det var skådespelaren Agnes Lindström Bolmgren, 31, som vunnit hans hjärta.

Agnes och Filip blev kära på jobbet

Paret fann varandra genom jobbet och är idag upp över öronen förälskade i varandra. Agnes och Filip hammar har jobbat en hel del ihop. Bland annat så spelade hon en av huvudrollerna i Filip och Fredrik Wikingssons debutfilm Tårtgeneralen.

Förra året tog paret ännu ett steg i relationen och förlovade sig. Det var Agnes som ställde den stora frågan till Filip på ett ovanligt sätt. På sitt Instagram-konto visade hon upp en bildserie med tre bilder. Första bilden föreställer en lapp med frågan ”Filip Hammar, Vill du gifta dig med mig?”. Under frågan finns det tre rutor med tre olika svarsalternativ, ”Ja”, ”Nej” och ”Kanske”.

Annons

I övrigt så är Agnes och Filip väldigt privata med sin relation. Det är sällan de visar upp bilder från sin relation. Men nu har hon för första gången på länge givit sina följare på Instagram en inblick i deras relation. Som hon tidigare nämnt så har paret samma humor och det visar hon nu upp.

Visar upp sanningen om relationen

Paret har haft en fotografering där de poserar i matchande jeansskjortor med romerska pelare och blombuketter som rekvisita.

”Siegfried & Roy #canadiantuxedo”, skriver hon till bilden.

Siegfried och Roy var en tysk magiker-duo som var aktuella på 90-talet. Och att det var just det årtiondet som Agnes och Filip försökte återspegla förstod följarna i kommentarsfältet direkt.

Annons

”Romerska pelare i rekvisitaförrådet var en självklarhet hos varje porträttfotograf värd namnet på åttio - och nittiotalet . Fram med pelarna igen !”, skriver gamla TV4-profilen Jesper Börjesson.

”Sjukt fula”, skriver fotografen Erik Torstensson varpå en följare direkt svarar på kommentaren:

”Roligt att du är fotograf och inte förstår att det är ironiska 90-tals bilder”

Snabbt svarar Erik att han absolut förstod ironin och att han använde sig av samma sak:

”Denna kommentar var mycket intern och exakt lika ironisk som bilden. ....Inga är såklart snyggare än mina fina Agnes och Filip.”

Och det vad många i kommentarsfältet som förstod humorn i inlägget. Peter Settman kommenterade med skrattande emojis och Danny Saucedo skrev ”haha”.

Att humor finns hos Agnes och Filip visar de tydligt, samt att de har många i sin omgivning som skrattar med dem. Det råder inga tvivel om att paret gillar att bjuda på sig själva.

Annons