Agnes Carlsson flyttar – första orden om beslutet med fästmannen

Agnes Carlsson.

Agnes Carlsson är redo för ett nytt steg i livet.
Nu avslöjar hon nämligen att hon blivit ägare till ett stort hus utanför Stockholm.
– Jag älskar verkligen vackra miljöer och ser fram emot att ha mer plats i huset, säger hon i tidningen Kupé.
Slå på ljud

Redan när Agnes Carlsson, 32, bara var 16 år förändrades hennes liv drastiskt när hon gick från att vara en helt vanlig tonåring till att bli en av Sveriges mest uppmärksammade artister, allt tack vare sin medverkan i Idol. Efter vinsten i programmet släppte hon debutsingeln Right here, right now och därefter rullade jobben in.

Fyra år efter artistens vinst i Idol kunde fansen se henne uppträda på kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllop tillsammans med Björn Skifs, 73. 2013 ställde Agnes Carlsson även upp i TV4:s succéprogram Så mycket bättre.

Men efter att ha skapat succé efter succé blev det plötsligt tyst från Agnes Carlssons håll. Hon valde att helt dra sig undan från rampljuset och flera började fråga sig var hon egentligen tagit vägen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Agnes plötsliga comeback efter tystnaden

Men 2019 kom den hyllade artisten plötsligt med ny musik. Hon och fästmannen Vincent Pontare, 40, släppte tillsammans Avicii-låten Tough love och ett par månader senare kom hon med en EP med hela sju låtar.

Senare valde hon att förklara i P3 varför hon valde att ta en paus och vad hon haft för sig under den tiden.

– Jag hade ett sånt jäkla behov av att bara känna den här friheten. En del av det var att kunna gå ut, klubba och inte bry sig om att man ska upp tidigt och sjunga dagen efter, sa Agnes Carlsson i en intervju med Musikguiden förra året.

LÄS MER: Agnes Carlssons svåra livskris efter vinsten i Idol 2005

Förra året syntes artisten också i tv-programmet Skavlan där hon berättade att hon valt att utbilda sig till till klangskålsmassör.

Agnes Carlsson har varit tillsammans med kärleken Vincent Pontare i över tio år och paret bor tillsammans i Danderyd i Stockholm.

2013 förlovade de sig, men ännu har paret inte gift sig.

Tidigare har artisten berättar om lyckan över att ha pojkvännen Vincent i sitt liv.

– Vi är väldigt lika i vad vi uppskattar i livet och vad vi drivs av. Vi har båda stora drömmar, men är samtidigt väldigt grundade, sa hon då.

Artistens nya beslut med kärleken Vincent Pontare

Men trots lyckan kan det uppstå ett och annat bråk då och då. Det berättar hon nu i en intervju med tidningen Kupé.

– Jag är en väldigt känslosam människa, på gott och ont. Saker går långt in i mig, både det bra och det dåliga, jag kan bli jätteglad och superupprörd och ta saker väldigt hårt, säger hon till tidningen.

Hon avslöjar också att paret har tagit nästa steg i relationen. De har nämligen köpt ett stort 1800-tals hus utanför Stockholm som de planerar att renovera och flytta in.

– Jag älskar verkligen vackra miljöer och ser fram emot att ha mer plats i huset, att kunna ha mina klangskålar framme. Jag vill också att hemmet ska spegla personligheten, hur jag lever i vardagen. Det är ändå vardagen som gör livet, säger artisten till tidningen och fortsätter:

– Mina föräldrar är experter på odling, så jag är uppvuxen med att få mat direkt från landet. Så när huset börjar bli klart ska de hjälpa mig att styra upp trådgården.

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Kritik mot Danny Saucedo efter numret på kartongerna i Melodifestivalen

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons 18-åriga dotter Erika Persson har bytt namn

SENASTE NYTT!