LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mirka Norrström säljer nakenbilder för att överleva – så mycket tjänar hon

06 feb, 2024 
Mirka Norrström har 13 barn ihop med ex-maken Peter och är öppen med att det stundtals har varit svårt att få ekonomin att gå ihop.
Hur mycket pengar tjänar hon egentligen? Det har Hänt tagit reda på!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Det var i Familjen annorlunda som tittarna fick lära känna Mirka Norrström, 51. Hon medverkade i programmet ihop med sin dåvarande make Peter Norrström, 60, och deras 13 barn. Idag har det gått många år sedan inspelningarna och Peter och Mirka är inte längre ett par. Peter har dessutom en ny hustru, Jeanette, 45.

Att ha barn är dyrt, att ha 13 barn är ännu dyrare. Det är något Mirka har varit öppen med genom åren. Den senaste tiden har hon börjat använda appen Onlyfans för att tjäna lite extra slantar.

Mirka Norrström om sin ekonomi – fick pengar från sina följare

”Jag försöker kämpa på och hålla humöret uppe, hitta de positiva bitarna som ändå är många. Men när ekonomin suger riktigt illa så är det svårt, förbaskat svårt”, skrev TV4-profilen i ett blogginlägg 2020.

Annons

Och strax därefter blev inflationen ett faktum, något som förvärrade situationen för 13-barnsmamman. Mirka har också berättat att hon inte får några pengar från ex-maken Peter, trots att alla barn bor hemma hos henne.

– Sommaren är ekonomiskt den tuffaste tiden för mig när alla är hemma och äter mycket mer. Det går åt mycket mer pengar. När allt dessutom blir dyrare är det tufft. Man får verkligen leta efter reagrejer, säger hon.

Mirkas följare har skickat pengar till henne vid ett par tillfällen, vilket hon fått kritik för på vissa håll.

– Vissa tycker att jag ska skämmas för att jag tigger pengar, vilket jag absolut inte gjort. De har tjatat och tjatat om de tidigare och nu gick jag till slut med på att lämna ut mitt nummer, har hon förklarat för Hänt.

Så mycket tjänar 13-barnsmamman Mirka Norrström

Så vad tjänar då 13-barnsmamman? Hänt har begärt ut hennes lön från Skatteverket och kan nu avslöja detta.

Annons

OBS: Siffrorna här nedanför visar fastställd förvärvsinkomst i Sverige under 2022. Vinster i bolag och inkomster utomlands är ej medräknade.

CHRISTIAN ÖRNBERG / EXP / TT

Fastställd förvärvsinkomst: 79 000 kronor.

Mirka Norrström får såklart även en hel del i barnbidrag då hon har så pass många barn som endast bor hos henne. Den summan är inte inräknad i ovanstående siffra.

Vad tjänar Mirka Norrström på Onlyfans? Nu berättar hon

Vad jobbar Mirka egentligen med, är det många av hennes följare som undrar. Hon livnär sig faktiskt på sina sociala medier-kanaler. På grund av utmattningssyndrom menar Mirka Norrström att hon inte kan skaffa ett nio till fem-jobb.

– Det går inte. Min läkare tjatar om att jag ska sjukskriva mig, men det går inte, det har varit kämpigt, framförallt nu med flytten, förklarade hon för sina följare förra året.

Mirka har, som tidigare nämnt, börjat lägga upp bilder på Onlyfans. Hon beskriver det som att man där kan betala pengar för att se en mer ”vuxen” sida av henne. Hur mycket pengar drar 13-barnsmamman in på extraknäcket? Det har hon tidigare avslöjat för Hänt:

– Det är inte så att jag blir rik en jag får i alla fall månaden att gå runt.

FOTO: CHRISTIAN ÖRNBERG / EXP / TT, Instagram

Annons