Nicole Falcianis känga till Eric Saade efter kärleksgåvan

Nicole Falciani hånar Eric Sadees present på Alla hjärtans dag
Det här med att köpa rätt present är inte enkelt – inte ens för Melodifestivalen-aktuella Eric Saade.
Annons

Artisten Eric Saade, 28, och influencern Nicole Falciani, 21, har varit ett par i över fyra år. De träffades av en slump när Nicole Falciani intervjuade popstjärnan för en tidning. Ett år senare flyttade de ihop i Stockholm och sedan dess har kärlekssagan fortsatt.

Annons

Över nyår åkte paret på semester till Dubai och där friade Eric till sin flickvän. Förlovningen tillkännagavs när båda två lade upp bilder på sina Instagramkonton, där paret står tätt intill varandra och Eric håller upp sin nyblivna fästmös hand med den gnistrande ringen på vänster ringfinger.

Innan det lyckliga tillfället hände, hade Nicole hintat på sociala medier om att hon gärna ville att pojkvännen skulle fria till henne – men svaren från hans sida var minst sagt kryptiska.

I höstas lade Eric exempelvis upp en bild på sin Instagram, där han uppmanade följarna att fråga honom vad de ville i kommentarsfältet. Då tog Nicole tillfället i akt för att fråga när han skulle fria och till svar fick hon bara två emojis: en smiley som himlar med ögonen och en som rycker på axlarna.

”Det där var inget svar”, skrev influencern missnöjt tillbaka.

”Han är i alla fall söt”

Men så äntligen gick alltså pojkvännen ner på knä på stranden i Dubai och på sin blogg, skrev Nicole om sitt lyckorus över att de ska gifta sig och i samma inlägg ger hon en supergullig kärleksförklaring till sin fästman:

”Eric, du gör mig både helt galen ibland (väldigt ofta!) och världens lyckligaste. Det här är bara början på resten av våra liv ihop. Känns galet att säga att du är min blivande man. Älskar dig oändligt, skriver Nicole i början av januari.

Så att hinta om saker till sin framtida man, verkar uppenbarligen fungera och på Alla hjärtans dag tar hon tillfället akt till att göra det igen.

Denna gången handlar det om det här med presenter, då det visar sig att Nicole är missnöjd med presenten hon har fått. På sin Instagram story filmade hon nyligen sin reaktion när hon fick presenten.

– Jag fick en filt! Och vi kan ju tillägga att i julklapp så fick jag en kudde, säger Nicole och skrattar.

Hon filmar Eric som ser missnöjd ut över att han tydligen valt fel present.

Han är i alla fall söt. Hahaha tänk att detta är min blivande man.”, skriver hon intill videon.

Det återstår väl att se om dessa hintar leder till bättre presenter i framtiden!

FOTO: TT/Ola Axman, TT/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…