ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Melodifestivalen-Liamoos barnbesked dagar innan Melodifestivalen

12 feb, 2022 
Liamoo
Liamoo blev under förra året pappa till dottern Alina.
Nu delar den Melodifestivalen-aktuella artisten med sig av ett nytt barnbesked.
– Man får mycket kärlek, säger Liamoo till Hänt.
Annons
Artisten Liamoos önskan till dottern Alina: "Syskon är alltid bra"Brand logo
Artisten Liamoos önskan till dottern Alina: "Syskon är alltid bra"

Liam ”Liamoo” Cacatian, 24, slog igenom när han vann Idol 2016. Sedan dess har musikkarriären gått spikrakt framåt. Liamoo har tävlat i Melodifestivalen två gånger och är under lördagen aktuell i tävlingen ännu en gång. I år tävlar han med låten Bluffin skriven av Jimmy "Joker" Thörnfeldt, Sami Rekik, Dino Medanhodzic och Ali Jammali.

Liamoos stora lycka över papparollen

Inte nog med att mycket spännande saker är på gång inom musiken så blev Liamoo dessutom pappa under slutet av förra året. Han och flickvännen Caroline Omarein, 29, blev föräldrar till dottern Alina, 3 månader, som föddes i oktober 2021. Att Liamoo och flickvännen väntade barn var något som de höll hemligt. Nyheten om att familjen utökats kom inte förrän några veckor efter att Alina var född.

Annons

”Jag har aldrig varit den som postar mycket från mitt privata, Men att jag blivit pappa till en liten flicka är då fan livets mening. Samma sekund du tittade mig i ögonen för första gången så glömde jag av resten av världen och allt mitt fokus hamnade på dig”, skrev Liamoo när han avslöjade dotterns ankomst på farsdag.

Inte heller att det är just Caroline som fångat artistens hjärta har varit känt innan dotterns födsel. Anledningen till att flickvännen har hållits privat har Liamoo tidigare berättat om för Hänt. Han menade då nämligen på att Caroline valt att leva ett liv utanför rampljuset då hon arbetar som kurator inom psykiatrin.

När Liamoo entrar Mello-scenen har han ett stort stöd både i publiken och på hemmaplan.

– Mamma och pappa vet jag kommer för de missar inte någonting. Min dotter kommer inte dyka upp för hon är så liten. Det är inte bra för hörseln och det finns RS-virus och sånt där. Man är väldigt försiktig, säger Liamoo i en ny intervju med Hänt.

Barnbeskedet med flickvännen Caroline

Även om flickvännen och dottern blir kvar hemma så peppar de dagligen Liamoo.

Annons

– Vi hörs varje dag på Facetime och vi pratar, man får mycket kärlek.

Föräldraskapet har tagit Liamoo med storm och han har svårt att sätta ord på de stora känslorna.

Vad är det bästa med att vara pappa?

– Allt. Det är så svårt att beskriva föräldraskap med ord. Det går inte, det är något som man bara måste känna. Jag minns när hon föddes, då var det något som bara hände, det kändes så bra. Det är en känsla bara, man måste bara känna den. Alla kommer känna den när man får barn, säger Liamoo.

Även om dottern bara är några månader kan artisten avslöja att en önskan om fler barn finns redan nu.

– Syskon är alltid bra. Jag själv har en syster så jag skulle vilja att hon får syskon. Men det är ingenting man själv kan bestämma utan det är under the human nature. Det händer om det händer.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons